Panel bezdrôtového sériový port Bluetooth transparentný prenos modul Bezdrôtového sériovej komunikácie HC-06 slave modul Bluetooth

Novinka

€5.41

Tieto podmienky nie sú kvality výrobkov problémy, všetky sú spôsobené elektroinštalácie chyby, bez záruky nie je vrátené:

1. Po úspešnom self-potlačenie test, TXD alebo RXD je skratuje na zem počas používania.

2. Modul je pripojený k zadnej strane napájania a spôsobuje poškodenie.Tento modul je exportované ako zahraničný obchod.Študenti a elektronické nadšencov musí najprv zvážiť tento modul pri nákupe tohto modulu.Toto nemôže byť nahradený.Nechcem spáliť to, keď hovorí sa, že naše kvalitné problém, by mali byť vrátené alebo vymenený.Pred zásielky.Všetky testované dobre

Vlastnosti Produktu:

1. Jadro modul používa HC-06 slave modul, a lead-out rozhranie zahŕňa VCC, GND, TXD, RXD, LED stav výstupné piny sú vyhradené a jeden čip môže posúdiť, či je zariadenie Bluetooth pripojené cez štátnu nohy.ZADAJTE kód pin je neplatný pre slave

2, led indikuje stav pripojenia Bluetooth, Blikanie ikony znamená, č Bluetooth spojenie, svieti svetlo indikuje, že je Bluetooth pripojení a port je otvorený

3, spodná doska 3,3 V LDO, vstupné napätie je 3.6~6V, aktuálne je o 30mA, keď nie je spárované, a o 10mA po spárovaní.Vstupné napätie je zakázané prekročiť 7V!

4, rozhranie úrovni 3,3 V, môžete byť priamo napojené na rôzne mikroprocesory (51, AVR, PIC, RAMENO, MSP430, atď.), 5V microcontroller tiež môže byť priamo pripojené, bez MAX232 nemôže prejsť cez MAX232!

5, efektívna vzdialenosť otvoreného priestoru je 10 metrov.Viac ako 10 metrov, je tiež možné, ale kvalitu pripojenia nie je garantovaná.

6, po spárovaní Plný duplex sériový port Použitie, nie je potrebné vedieť všetky Bluetooth protokolom, ale len podpora 8-bit data bit, 1 stop bit, bez parity komunikačný formát, ktorý je tiež najčastejšie používa komunikačný formát, nepodporuje iné formáty.

7, na Bluetooth spojenie nie je zriadená Podporuje nastavenie prenosovú rýchlosť, mena, a párovanie heslo prostredníctvom príkazového.Nastaviť parametre pre úsporu energie .Automaticky prepnúť na transparentný režim po Bluetooth pripojenie

8, malé rozmery (základné vzdelanie 3,57 cm*1.52 cm), továreň na Patch výroby Na zabezpečenie kvality opravy.A nastaviť transparentné tepla-shrinkable trubice, prachotesný a krásne, a má určité antistatická schopnosť.

9, odkaz je otrokom, funkcie môže byť spárovaný s rôznymi Bluetooth, počítače, Bluetooth hostí, najviac Bluetooth-vybavené mobilné telefóny, Pda, PSPs, a ďalšie inteligentné terminály.

Malý zdravý rozum (veľmi dôležité):

TXD: odosielateľ je vo všeobecnosti zastúpená ako jeho vlastné odosielateľa.Bežná komunikácia musí byť pripojený k RXD z iného zariadenia.

RXD: prijímanie konci sa vo všeobecnosti vyjadruje ako jeho vlastný príjem konca.Bežná komunikácia musí byť pripojený k TXD z iného zariadenia.

V bežnej komunikácii, TXD jeho vlastné, je vždy spojené s RXD prístroja!

Self-prijímanie: RXD je pripojený k TXD z iného zariadenia počas bežnej komunikácie.Preto, ak chcete prijať dáta odoslané sami, ako názov napovedá, že je, môžete prijímať údaje odoslané sami, že je jej vlastné TXD je pripojený priamo k RXD, ktorá sa používa na testovanie jej vlastný príjem a vysielanie.Je to normálne?Je najrýchlejší a najjednoduchší test metódy.Keď sa vyskytne problém, najprv urobiť test na zistenie, či výrobok je chybný. .Tiež známy ako loopback testovanie.

Štítky: anténa technológie bluetooth hc 12, hc06, spdif bezdrôtové, arduino bluetooth hc 05, bluetooth hc 60, gsm rozhranie, údaje denníka, bluetooth hc 05, rada bluetooth hc 06, obd2 bezdrôtové.

Číslo Modelu HC-06
Materiál ABS

Napíšte svoju recenziu!

Panel bezdrôtového sériový port Bluetooth transparentný prenos modul Bezdrôtového sériovej komunikácie HC-06 slave modul Bluetooth

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty