4 v 1. Profesionálny Elektrický Nabíjateľná Nosa a Ucha, Zastrihávač Chĺpkov v Holiaci strojček Chrámu Rez Osobnej Starostlivosti Nástroje Pre Mužov Nové

Novinka

€9.03

Špecifikácie

Značka: Alecoy

Čepeľ typ: obočia, orezávanie, účes, chrámy, holiace čepele

Materiál: ABS krúžok Záruka materiál

Veľkosť: 135 MM

Prepínač: svetlo tlačidlo tabuľka

Povrchová úprava: matná textúra

Pranie: v práčke elektriny

Typ zdroja: nabíjanie napájanie

Funkcie

1. Ak ste vlastníkom tejto štyri-v-jednom zastrihávač chĺpkov v nose zmes, nemusíte kupovať viac chĺpkov v nose plotov.To môže orezať svoje nechcené nos, uši, obočie a krku, takže môžete perm ľahko a pohodlne bez dráždi kožu alebo ťahanie vlasov, takže si osviežujúci a štýlový muž.

2. Špeciálna obojstranné cutter head zabezpečuje mužov zastrihávač chĺpkov v nose je trvanlivé, bezpečné a bezbolestné.Zabezpečiť rýchle, hladké, pevné a jasné holenie.Ochranné špirála je jednoducho nastaviteľný a ľahko sa môže znížiť vaše obľúbené vlasy.

3.4 jemné nastavenie hlavy sa dá umyť vodou a potom sušia.Ale nie dať hlavné telo vo vode.To je malý a ľahko prenosný, takže sa môžete vyhnúť zabudol na zastrihávanie fúzov na cestách.Bezdrôtové vyžaduje AA batéria (nie je súčasťou).

4. Na zastrihávač chĺpkov v nose je vyrobené z vysokokvalitného ABS plast a nerezová oceľ čepele; ergonomický tvar umožňuje jednoduché použitie, keď strihanie vlasov, ktoré je ťažké dosiahnuť, a neviditeľné.

Poznámky:

1. 1 palec = 2.54 cm

2. Prosím opatrenie sami vybrať správnu veľkosť.

3. Vzhľadom na rozdiel medzi jednotlivými obrazovkami, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Štítky: zastrihávač chĺpkov ht, fúzy tvár, bezpečné šampón, sprchovací kúpanie vaňa chráni mäkké spp, holiaci strojček pre plešatý, zastrihávač chĺpkov v ce, likewis zastrihávač chĺpkov, sexuálne zdravie mužov, holenie nepremokavé, muži starostlivosť o zdravie, piniki zastrihávač chĺpkov.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

4 v 1. Profesionálny Elektrický Nabíjateľná Nosa a Ucha, Zastrihávač Chĺpkov v Holiaci strojček Chrámu Rez Osobnej Starostlivosti Nástroje Pre Mužov Nové

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty