Flocaw Nastaviteľné Flowerblooming Krúžok Ruže kvet otvoriť šperky Pre ženy krúžok darček módne B0I8

Novinka

€3.50

Popis:

Materiál: Meď

Veľkosť: Nastaviteľné otváranie

Farba: ako je znázornené

FUNKCIE:

Kvet ako kvet - Pohľad do Flocaw ako zlatý listy bloom odhaliť žiarivý diamant vo vnútri.Aj príroda nemôžem vytvoriť takúto krásu!

Bezkonkurenčná v detaile - stovky kryštály sú umiestnené s nezmieriteľné podrobne nechať v úžase, zakaždým, keď budete pozorovať ho.

Zaviazať sa plne - nie je lepšie vyjadrenie svojich pocitov ako nadčasový kus, ktorý bude dopĺňať vzhľad vášho partnera navždy!

Poznámka:

1. Ako všetci vieme, rôznych počítačoch zobrazenie farieb rôznymi spôsobmi, a aktuálny projekt farby sa môže mierne líšiť od obrázku nižšie.

2. Prosím ignorovať veľkosti.Niekedy rozsahu, môže byť užšie ako sme popísali.Čína je zvyčajne menšie ako v Európe a Amerike.Preto, prosím, aby vzdialenosti 1-3 cm.

3. Ak narazíte na nejaké problémy pri výbere veľkosti, neváhajte nás kontaktovať.Máme pre vás niekoľko návrhov, ale len pre referenčné účely.

Môžeme prijať zmiešané predaj, farby a veľkosti objednávky.Čím vyššie číslo, tým väčšiu zľavu.

Balenie obsahuje:

1 pc krúžok

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!Môžete skontaktovať s nami a získajte viac podrobností tovaru .budeme pripravení odpovedať vám čo najskôr.

Štítky: nálepku namaste malé, tablet 9 palcový kremíka, xiao redemi 5 prípadoch, tablet 8 otočte kryt, parochne carre ľudské vlasy, odevy dámske bezšvové, xiao redmi výkon 1w, tesoro akčné figúrky, vodafone 4g miestach.

Názov Značky COCOTINA
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu -
Krúžky Typ Snubné Prstene
Materiál Zirkónmi
Tvar\vzor RASTLINA
Položka Druh Krúžky
Jemné alebo Módne Móda
Štýl Trendy
Pohlavie ŽENY
Kovy Typ Medi

Napíšte svoju recenziu!

Flocaw Nastaviteľné Flowerblooming Krúžok Ruže kvet otvoriť šperky Pre ženy krúžok darček módne B0I8

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty