20 Ks Push Kolíky Klipy Cvočky Klipy Palec Klipy Stenu Klipy s Kolíkmi na Korkové Tabule Skrine Steny Pomocou Umelecké Projekty Fotografií N

Novinka

€5.51

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

20 Ks Push Kolíky Klipy Cvočky Klipy Palec Klipy Stenu Klipy s Kolíkmi na Korkové Tabule Skrine Steny Pomocou Umelecké Projekty Fotografií N

Podpora Dropshipping a Wholesaling.

100% Originálne a Kvalitné s Zadarmo Po-predaj Záruky.

Inovovaný Push pin Klipy: stačí, aby sa zasadila a potom klip, č starať o padajúce, ktoré môžete vyskúšať.

Push kolíky sa používajú na upevnenie povrchu, a klipy sa použiť na čokoľvek chcete zavesiť, vrátane dokumentov, notebooky, fotografie, pripomienku, štítky, snack tašky, kalendáre, mapy, a ďalšie.

Môžu byť použité na korkové tabule, peny, tabule, nástenky.Dôležité pre kancelárie, učebne a pracovný priestor potrebuje.

Robustná, odolná, vysoko kvalitný materiál na zabezpečenie húževnatosť.Tvrdá, ťažká, svorky dole tesný.Ostrý koniec pin kód môže byť použitý na tvrdé povrchy, ako sú korkové tabule a nástenky bez ohnutiu kolíkov alebo hádka.

Pekný vzhľad, povrch hladký, žiadne poškodenie.Kompaktný úložný box je poskytovaná pre skladovanie, keď nemôžu používať, čo je výhodné a bezpečné.

Žiadne Otvory Dizajn

Nie je viac jedinečný dizajn ako je táto.Použili sme príliš veľa pushpins a nechať nespočetné množstvo otvorov na naše fotografie alebo poznámka.Sme tiež často starať o tradičnom klipy pre naše potraviny, tašky, ale nemôže nich visí.Tu Sme sa kombinovať push kolíky a klipy na vyriešenie vášho problému, čo je dôvod, prečo sme dizajn pre našich zákazníkov.

Použitie pre kreslenie

Nechajte svoje dieťa zobraziť ich maliarskych zručností doma, opraviť papier na kreslenie na tabuľu, potom klip na palube s našimi pushpins klipy a pripojiť ju k fuška dosky.Aby bola práca pohodlnejšie.Dostanú nejaké zábavné kreslenie čas

Zobraziť vaše fotografie

Zobraziť svoje fotografie v obývacej izbe alebo v spálni, ktorý ste použili, aby sa pokúsili nájsť svoje fotky, keď ich budete potrebovať, ale obrátil miestnosti veľmi chaotický.Každý dobre organizovaný člen rodiny potrebuje našu pushpins klipy, ktoré vám pomôžu riadiť svoje fotografie a všetky doklady.

Špecifikácia:

Farba: Strieborná

Veľkosť: 30*31mm

Materiál: Kvalitné Kovové

Obsah balenia: 20pcs * Kovové Push Pin Klipy

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte www.agc.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, www.agc.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex.To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

Štítky: klip na webkamery, skrine časti, skrine lube, klip na činky, malé skrine, dekor skrine, klip pre monitor, bte klip, klip n, skrine panely.

Magnetické No
Číslo Modelu Nové
Materiál Kov
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Zvieracie

Napíšte svoju recenziu!

20 Ks Push Kolíky Klipy Cvočky Klipy Palec Klipy Stenu Klipy s Kolíkmi na Korkové Tabule Skrine Steny Pomocou Umelecké Projekty Fotografií N

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty