Horúce S 12 Marker Pero pre Zvýraznenie Maľovanie Súprava na Maľovanie Skaly, Štrk Skla na báze Vody, Nepremokavé Akrylová Farba Pera LBV

Novinka

€11.19

Horúce S 12 Marker Pero pre Zvýraznenie Maľovanie Súprava na Maľovanie Skaly, Štrk Skla na báze Vody, Nepremokavé Akrylová Farba Pera LBV Popis:

Funkcie:

1. Aby vaše výtvory STOJAN, pomocou tohto poistného akrylová farba pen set.Nepriehľadné, vodnej báze atramentu rýchlo schne a vytvára dlhotrvajúci, lesklý povrch na takmer každom povrchu!

2. Akryl pero pack sú ideálne ako skalné maľby auta, hrnček farba fixky, drevo, značky, alebo akrylátové farby perá.

3. Našich 12 Akrylová Farba Fixky Perá ponúknuť výnimočné pokrytie.Použitie na akýkoľvek povrch – rock, plátno, kov, sklo, keramika, drevo, plast, čierny alebo biely papier!

4. Naše Akryl Značky používať jedinečný 3-5mm reverzibilné tip, takže potrebujete len tento jeden akrylová farba perá nastaviť pre všetky svoje kreatívne nápady.

5. Šetrné k životnému prostrediu, bez zápachu a netoxický.Taktiež sú odolné voči vode / odolná proti UV žiareniu a môže byť použitý dovnútra a von.

Špecifikácia:

Veľkosť: Dĺžka 13,5 cm

Upozornenie:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázka farby.

2.Prosím, dovoľte 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1set x Marker Pero pre Zvýraznenie

Štítky: strieborné lakovanie farba, korálky plastové kamienky, maľba na skle farba, maľba na skle remeslá, gél farba pre maľovanie nastaviť, plastové kamienky deti, zlato plastové kamienky, tekutiny maľovanie na sklo, farba hlinené nádoby, plastové svietiť kamienky.

Upozornenie ŽIADNE
Druh Iné
Materiál Plastové
Názov Značky JJRC
Klasifikácia Farba Vzdelávania Notebook/Sfarbenie Notebook
Číslo Modelu Kreslenie Hračky
Pôvod CN(Pôvodu)
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Pohlavie Unisex

Napíšte svoju recenziu!

Horúce S 12 Marker Pero pre Zvýraznenie Maľovanie Súprava na Maľovanie Skaly, Štrk Skla na báze Vody, Nepremokavé Akrylová Farba Pera LBV

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty