4pcs DIY Sakura Poškriabaniu Umenie Doodle Škrabanie Maľovanie Puzzle, Hračky, Kreslenie Kreslenie Hračky Pre Dieťa Vzdelávacie Hračka Darček

Novinka

€0.99

4pcs DIY Sakura Magic Poškriabaniu Umenie Doodle Škrabanie Maľovanie Puzzle Vzdelávacieho Ručné Kreslenie Hračky Plavidlá Darček pre Deti Dospelých

Funkcia:

Rôzne maľby skúsenosti: maľba sa môže poškrabaný, a riadkov tlače dizajnu sa môže poškrabaný, s perom, ktoré je bezpečné, šetrné k životnému prostrediu, pohodlné a nie špinavý.

Jedinečný dizajn: A4 veľkosť papiera, môže byť skombinované s rám obrázka, ktorý sa používa ako ozdoba stola, dekorácie, alebo môžu písať požehnanie slovami, môžete vložiť pečiatok, ako darček pre vašu rodinu a priateľov.

Škrabanie maliarske umenie: môžete odpočinúť a relaxovať prostredníctvom tejto zaujímavej tvorivej činnosti.Tento škrabanie umenie je presne to, čo potrebujete.Jednoduché, rekreačné, pnutia.

Vzdelanie: Umenie od začiatku je nádherné a úžasné kreatívne umenie.Okrem toho, že je príjemné ručné rekreačných plavidiel (pre deti a dospelých), ktoré môžu zmierniť stres.

Jednoduché na to: postupujte podľa modrej farby, nie je tam žiadne ťažkosti vo výrobe.

Špecifikácia:

Materiál: ochrana Životného prostredia papier

Veľkosť: 29x21cm/11.42x8.27in *

Hmotnosť: 100g/set

Zloženie: existujú štyri rôzne vzory v jednej knihe

Príslušenstvo: bambusová palica

Balenie: (vnútorná strana) funkcie opp taška, krásne obálky papierové obaly + protiprachová funkcie opp taška(mimo)

Odporúčaný vek: 8Y+ a dospelých

Typ: Ako je znázornené

Škrabanie krokov:

1. Stieracie modrú farbu.

2. Potom viacero farieb ukázať.

3. Môžete urobiť vlastný pohľadnicu.

Tip:

Ako pohľadnicu dizajn je malé, to sa odporúča kupovať naše dual-purpose pozlátené pero, ktorý sa môže poškrabaný, vo všetkých hrúbky.

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1set X Poškriabaniu Maľovanie

1 X Bambusu Škrabanie Pero

Štítky: cardcaptor, Poznámka, Sakura, captor sakura karty, poznámka pad, sakura karty, poznámkový blok, poznámka lepkavé, podložka pod myš s overlock, roztomilý memo pad.

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu GK202092921
Materiál Papier
Klasifikácia Kopírovanie Notebook
Upozornenie NO
Pohlavie Unisex
Druh Škrabanie Maľovanie
Certifikácia ŽIADNE
Vekové Rozpätie > 3 rokov

Napíšte svoju recenziu!

4pcs DIY Sakura Poškriabaniu Umenie Doodle Škrabanie Maľovanie Puzzle, Hračky, Kreslenie Kreslenie Hračky Pre Dieťa Vzdelávacie Hračka Darček

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty