12pcs Pet Mačka Golier Roztomilý Mačiatko, Bell Golier, Nastaviteľné Nylonové Pásky Bezpečnosti Bell Krúžok Náhrdelník pre Mačky Puppy Krk

Novinka

€1.52

12x Pet Mačka Mačiatko Golier na Krk Rýchle Uvoľnenie Nastaviteľné Bezpečnostné Reflexné Bell Krúžok Náhrdelník

Funkcia:

1. KRÁSNA FARBA: mačky obojok je vyrobený z trvanlivého, mäkké a priateľské k pokožke nylon.Farba pracky a golier je jednotné, ktorý robí mačka golier ešte viac oko-lov.Existuje 12 rôznych farieb, môžete zvoliť farbu, v závislosti na vašej nálade.

2. NASTAVITEĽNÁ VEĽKOSŤ: Tieto mačka golier sú rýchle uvoľnenie a sú nastaviteľné od 19 do 32 cm na dĺžku, 1 cm na šírku.Rýchloupínacou prackou dizajn, jednoducho sa nasadzuje a vzlietnuť.Ak mačacie golier uviazne, mačka sa odlupujú a plastový zámok sa uvoľní automaticky, ale nie príliš voľné.

3. POHODLNÉ BEZPEČNOSŤ: Reflexný pásik a svetlé farby vám môže pomôcť nájsť pet vonku po tme, a aby bolo viditeľné pre autá na ceste alebo váš baterka, keď ste doma.vyhľadávanie pre tieto zvieratá.

4. TÓN: mačka golier bliká s tón zvon, môžete ľahko nájsť svoj domáceho maznáčika.Zároveň krásne silné bell upozorniť malé vtáky, tieto náhrdelníky znížená vták straty na nulu.

Špecifikácia:

Množstvo: 12

Farba: 12 Druhov Zmiešané Farby

Hmotnosť: 8g

Veľkosť produktu: 80 X 60 X 10 mm/3.15 X 2.36 X 0.39"

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

12 X Mačky, Obojky

Štítky: bebedero gatos, bdsm, grosgrain páse s nástrojmi, yorkie šteňa príslušenstvo, fotoaparát rýchle uvoľnenie popruhu, väzby domáce zvieratá, mačka uchu krúžok, pre mačiatko hračka, pat mačka, barbi tričko.

Dekorácie Krídla Zvončekom
Je To Inteligentné Zariadenie No
Materiál 12x Pet Mačka Mačiatko Golier na Krk Rýchle Uvoľnenie Nastaviteľné
Hmotnosť 8g
Farba 12 Druhov Zmiešané Farby
Pôvod CN(Pôvodu)
Množstvo 12
Druh mačky
Funkcia Reflexná
Veľkosť produktu 80 X 60 X 10 mm

Napíšte svoju recenziu!

12pcs Pet Mačka Golier Roztomilý Mačiatko, Bell Golier, Nastaviteľné Nylonové Pásky Bezpečnosti Bell Krúžok Náhrdelník pre Mačky Puppy Krk

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty