Kadernícke Nástroje Multi-funkčné Vlasy Hrebeňom Osobnej Starostlivosti pánske kaderníctvo Špirála Rovno A Dual-purpose Špirála

Novinka

€3.11

51537 PREDAJ TOP

Funkcie:

1. Multi-funkčné vlasov kefa: plná vlasov, ploché bočné vlasy a rovno kučery.Multi-funkčné vlasy, kefa, v kombinácii s ohrievanou sudy a hrebeňom zuby, hladké, rovné, kučeravé, vytvoriť krásny veľkosti, aby vyhovovali potrebám vašej rôzne účesy.

2. Bezpečné použitie: hrebeňa môže byť používaný ako ochranný kryt pre vykurovaciu dosku, aby sa zabránilo vlasy pred prehriatím.Tvorivé 3D anti-scalding ochrany dizajn môže byť používaný ako ochranný kryt pre vykurovaciu dosku, aby sa zabránilo vlasy pred prehriatím.

3. Jednoduché použitie: česať vlasy fix váš neporiadok.Rovné vlasy, kučery, rýchle strihanie vlasov, minút, nadýchané vlasy, hladké strane vlasy a vyrovnanú rožky, zníženie vlasy poškodiť a uzlov.

4. Rýchle kúrenie: kúrenie v 15 sekúnd.Jednotné kúrenie vyhýba sa akejkoľvek "horúcich miest", ktoré sú príliš vysoké-vlasy, profesionálne a šetrí čas.Keramické potiahnuté negatívne ióny valcoch a hrebeň zuby chrániť vlasy, zámok v vlhkosti, a majú prirodzený lesk.

5. Ľahko sa prenáša: Tento produkt má prenosný veľkosť, takže je veľmi ľahko prenosný.

Popis:

Tento produkt je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu a je malá a ľahko sa prenáša.

Ideálny pre mužov denné zrážky alebo základné nástroje pre kadernícky salón.

Špecifikácie:

Farba: Čierna

Typ: USA, EÚ, UK, AU

Materiál: ABS + kúrenie list

Kategória produktov: Roll rovné

Tovar číslo: WT19052101

Package Zahrnuté:

1 x Mužov Multi-Function Vlasy Curler

Poznámky:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: strih vlasov, pre hairdress, zástera kaderníctvo, holič nástroj, barbera, hairdress, holičstvo, cape kaderníctvo, holič kapskom, kaderníctvo.

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky ICOCO
Komoditné Certifikácie Kvality 3C

Napíšte svoju recenziu!

Kadernícke Nástroje Multi-funkčné Vlasy Hrebeňom Osobnej Starostlivosti pánske kaderníctvo Špirála Rovno A Dual-purpose Špirála

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty