Srdce Tvar Papierové Darčekové Tašky s Úložné Taška na Nákupy Narodeninovej Party 22x17x10cm (Fialová/Náhodný Rukoväť Farba)

Novinka

€2.13

Popis

Je to premium papierové darčekové tašky.Robustný darčekové tašky, ktoré z kartónu papier materiál, Eco-priateľský a trvanlivé, môže byť opakovane viackrát.S pohodlným string rukoväť, že ľahké prijať, štvorcové dno a pevný základ, ktorý sa môže postaviť aj keď si rozložte ich.

Ideálny pre nakupovanie,narodeniny,svadby, svadobné alebo dieťa sprchy, stužkové, kolaudačné párty, Vianočné, alebo akékoľvek dovolenku, party alebo významné udalosti, atď.

Funkcia

- Farba: Fialová/Náhodný Rukoväť Farby.

- Materiál: Papier.

- Veľkosť: 22x17x10cm.

- Robustná darčekové tašky, ktoré z kartónu papier materiál, Eco-priateľský a trvanlivé,môže byť opakovane viackrát.

- S pohodlným string rukoväť, že ľahké prijať, štvorcové dno a pevný základ, ktorý sa môže postaviť aj keď si rozložte ich.

- srdce tvar darčekové nákupné tašky so špeciálnymi dizajn a nádherný vzhľad, vhodné veľkosti, ktoré priťahujú ľudí hlboko.

- Skvelý darček tašky ideálne pre nakupovanie,narodeniny,svadby, svadobné alebo dieťa sprchy, stužkové, kolaudačné párty, Vianočné, alebo akékoľvek dovolenku, party alebo významné udalosti, atď.

1 x Srdce Tvar Papierové Darčekové Tašky s Úložné Taška na Nákupy Narodeninovej Party

Štítky: vodné chladenie 8mm, vlnité formers dlhé, yamaha hifi rada, tifany x zárobky, oblátky farbené modrá, hračky pes domáci, hračka dievča notebook, vw t5 1 svetlometov, typ 6000 adaptér.

Funkcia 2 svadobné papier taška
Funkcia 3 Svadobný Dar Tašky
Funkcia 5 papar tašky
Funkcia 1 nakupovanie papier taška
Funkcia 4 darčekové tašky papar
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Srdce Tvar Papierové Darčekové Tašky s Úložné Taška na Nákupy Narodeninovej Party 22x17x10cm (Fialová/Náhodný Rukoväť Farba)

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty