JPOJPO Lete Cyklistika Dres Sady Mužov Mtb Ropa ciclismo Pro bike dres Krátky Rukáv, modrá rýchle suché požičovňa nastaviť

Novinka

€23.00

popis: Značka:Jpojpo Materiál: Polyester rýchloschnúci funkcia sa cítite viac pohodlné, Vysoko kvalitné pančucháče textílie: ľahký, znížená vietor umožňuje zostať v suchu a pohode v horúcom prostredí a udržiavať v teple, v chladnom prostredí Môžu prijať aj väčšie 4XL, 5XL, veľkosť priedušný oka jersey drží to v pohode a potu.v celej dĺžke skrytý zips uzavretie, módne a trvanlivé.zadné vrecká pre ukladanie malých častí.jedinečný dizajn, ideálny pre cykloturistiku, jazdenie racing alebo kempovanie outdoorové športy.

Balík Obsahuje:

1Piece x Bicykli Bunda

1Piece x Cyklistické Krátke(Alebo Krátke nohavice s Náprsenkou)

Tabuľka veľkostí: Poznámka: Prosím, postupujte podľa veľkosti grafu opatrne pri výbere vašej jersey.Nevoľte jersey na základe osobných nosenie preferencie alebo zvyky.Vezmite prosím na vedomie, že tieto sú manuálne merania.prosím, dovoľte malé zmeny.

Ručné pranie so studenou vodou, odporúča sa pre najlepšiu starostlivosť.

Šortky Podložky:

Štítky: ženské rainproof, ženské pohlavie zástrčky, muži typická topánky, črevné plyny, ženské pin zvuk, ženské shang zhe, ženské tričko poa, intex bazén v blízkosti, medzištátny ocele.

Cyklistický Dres Pad Štýl GÉL Priedušné Podložky
Pohlavie MUŽI
fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Číslo Modelu JP1001
Názov Značky UFOBIKE
Textílie Typ JERSEY
Funkcia Rýchle Suché
Nohavice Materiál 80% Polyester a 20% Stretch & Spandex
Rukáv Veľkosť krátky rukáv
Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Materiál Polyester
Metódy Predaja Pôvodné Priamy Predaj
Dresy Materiál 100% Polyester
Zips Dĺžka Plná
Druh Jersey Sady
Sezóna Leto

Napíšte svoju recenziu!

JPOJPO Lete Cyklistika Dres Sady Mužov Mtb Ropa ciclismo Pro bike dres Krátky Rukáv, modrá rýchle suché požičovňa nastaviť

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty