JGFF-7,5 KW Nástroj zmeniť elektrické vreteno

Novinka

€459.50

Popis produktu JGFF-7,5 KW vysokej rýchlosti elektrický motor vretena detaily Produktu Spoločné nosa ER32 Výkon 7.5 KW, Napätie 380V Prúd 15A Frekvencia 300Hz Chladiaceho Vzduchu na chladenie a Mazanie Mazivo Priemer Námestie

Informácie O spoločnosti

Changzhou Fante Trading Co.,Ltd., ktorá je zameraná na poskytovanie agent služieb, marketingu, predaja a nákupu na vysokú rýchlosť elektrické vreteno, plesní, výroba, lisovanie výrobkov, drôty vedenia a domáce spotrebiče produkty.Spolupracujeme so výrobných tovární s advanced design a výroba schopnosti, rovnako ako vynikajúce zázemie a silné technické sily.Máme silné po-predajný tím poskytovať kvalitné služby.Naše výrobky sú dobre predávať doma aj v zahraničí s peknej výrobnú cenu.

Naším poslaním je "Kvalita prvý, Reputáciu, Poctivosť výhry sveta".Srdečne vás vítam a otvorenie hraníc komunikácie.Sme synchronizovať s vašim ideálnym partnerom!

Naše Výhody O UR VÝHODY ZABEZPEČENIA KVALITY

Poskytovať kvalitné produkty v rovnakom čase na zlepšenie po-podpora predaja ONE-STOP SERVIS

Máme príslušných R&D Group a skúsených inžinierov NEZÁVISLÝ FAKTOR

Máme vlastnú montáž, výrobné a formy factory PROFESIONÁLNY TÍM

Profesionálny tím vám poskytne kvalitné služby FAQ M aintenance

1.Elektrické vreteno a frekvenčný menič musí byť vhodný s ostatnými.Špecifikácie a nastavenie parametrov meniča sa zápas menovité parametre vretena, a to bude horieť vretena ak nastavenia nie sú správne.

2. Pred použitím vody-chladenie vretena, zabezpečí, aby chladiaci cyklus systém funguje normálne a beží pod č chladenie podmienok je zakázané.Objem chladiacej vody sa vypočíta ako za 1 liter/kw, minúta, minimálny prietok chladiacej vody, nie menej ako 5 l/min, chladenie, vodovodné potrubia a tryska musí byť pripojený spoľahlivo a nie je úniku.

3.Chladiaca kvapalina musí byť čistý a bez mastnoty a teplota je v rámci 5-30 ℃ .Chladiaceho média musí vykonávať účinnosť chladenia keď okolitá teplota je vyššia ako 30 ℃ .Presnosť sústruh vyžaduje chladenie kvapalina s konštantnej teplote 20 ℃ .

4.Počas skladovania a prepravy vretena, stav vysokorýchlostné mazivo vo vnútri ložiska sa bude meniť.Užívateľ musí bežať na nízkych otáčkach, že najskôr od najnižších otáčok vretena 30 minút a potom 20 minút za každých 3000 kôl; v opačnom prípade bude mať abnormálny zvuk, hluk, teplo a iné javy, ktoré budú mať vplyv na ložisko život, ak vreteno sa začína priamo vo vysokej rýchlosti.Počas dlhodobého skladovania, vreteno sa spustiť (na Iow rýchlosť) 15~30 minút raz za týždeň najmenej.

Štítky: automatické vretena meničom, nástroj zmeniť vretena 220v iso20, rýchla výmena nástroja post kovov, rýchla výmena nástroja post kľúča, sústruh rýchla výmena nástroja multiflex, bt30 vretena nástroj zmeniť, rýchla zmena vretena router, 3kw nástroj zmeniť vretena, Auto Nástroj Zmeniť vretena, vretena zmena nástroj bt40.

Pôvod CN(Pôvodu)
Chladenie Vzduchové Chladenie
Maximálny Krútiaci Moment 3.0-6.1 Nm
frekvencia 400-800Hz
Číslo Modelu JGFF-7,5 KW
Moc 7,5 kw
Disk Invertor
Priemer Námestie
Názov Značky jst
Druh Iné
Miesto Pôvodu Čína
Aplikácia Frézovanie
Vhodné Odvetvia Reklamné Spoločnosti, Výrobný Závod, Tlač Obchody, Ostatné
Stav Nové
Napätie 380V
Záruka 6 Mesiacov
Prevádzková rýchlosť 12000-24000RPM
Mazanie mazivo
Aktuálna 15A
Spoločné nosa er32

Napíšte svoju recenziu!

JGFF-7,5 KW Nástroj zmeniť elektrické vreteno

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty