Zákazku 2019 Sexy hlboko V krku Bling Bling Morská víla Prom Šaty Zlaté Flitre Večerné Šaty

Novinka

€117.15

1. Vybrať štandardnej veľkosti, prosím, láskavo naznačujú, USA, UK a Európy Veľkosť štandardné jasne. 2. Aby zákazku veľkosti, ak neviete, ako na meranie sami seba, presne tak, prosím, obráťte na mieru, ktoré vám pomôžu merať s ním opatrne.

3. Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD displeja, nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré vidíte.

4. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. 5. Ponuka nie je vrátane akéhokoľvek príslušenstva, ako závoj, spodnička, rukavice, atď bez osobitného upozornenia, ak chcete kúpiť nejaké príslušenstvo, prosím, láskavo kontaktujte nás, keď si miesto v poradí.

6. V záujme včasného plnenia, je hlboko ocenil s vašou druh poskytovanie dátum vášho party alebo svadby v stĺpci "poznámky objednávky", keď ste konania objednávky pozrite sa.

1) Poprsie: __

2) Pás: __

3) Hip: __

4) rameno na Ramene: __

5) Rameno na Poprsie: __

6) Vsuvka na Bradavky : __

7) Ramenný Pás : __

8) Duté na Lem(s obuv):__

9) Výška(s obuv): __

10)Farba : __ (Prosím, vyberte si farbu s farebnou paletou, sériové číslo, majú prednosť,)

11)Osobné zvláštne požiadavky:

12) Nosenie Dátum:

Ak si kúpite šaty ,bundy, môžete sa obrátiť na meranie príručka na obrázok nižšie a nechajte merania informácie v poznámke box .Ďakujem .

1) Armseye:

2) Dĺžka Ramena:

3) rameno na Ramene:

Môžeme prijať Sos Bezpečnosť platby:Kreditnú Kartu, MasterCard;Banka Bankové Prevody; Western Union .

Doprava :

Či si vybrať štandardnej veľkosti alebo poskytnúť nám vaše vlastné merania, všetky naše šaty a obleky sú osobne na mieru pre vás od nuly.

To bude trvať 10-25 pracovných dní prispôsobiť svoje šaty pre profesionálnych krajčírka.To potom bude trvať asi 3-7 pracovných dní

package cestovné z našich zariadení do cieľa, presná dodacia lehota je založené na lodnej dopravy (EMS, DHL, TNT ,atď.), štandardných,

Doba Spracovania

10-25 Pracovných Dní

Odhadovaný Čas Doručenia

EMS

5-10 Pracovných Dní

DHL

3-7 Pracovných Dní

TNT

3-7Working Dní

UPS

3-7 Pracovných Dní

FEDEX

2-5 Pracovných Dní

Spätná väzba je pre vás dôležité, a ja, ak ste spokojní s našimi položky a službách, prosím písať dobrú spätnú väzbu pre mňa, ja budem robiť to pre vás, aj, ak nie ste spokojný / á s našimi položky, prosím, nedávaj nás negatívnej spätnej väzby, ihneď kontaktujte, prosím, najprv Mi, dám si dobré riešenie, Ak nie, Post Záporná spätná väzba Nie je neskoro.Návrat Politiky (prosím, prečítajte si pozorne) uvedomujeme si, že to je ťažké kúpiť svadobné šaty cez Internet, a naozaj sa snažíme, aby ste boli spokojní s nákupom.Prosím, kontaktujte nás s prípadnými otázkami.Ak máte akékoľvek otázky, prosím, E-mail mňa !Vrátenie Sme zvyčajne poradenstvo zákazníkom, kontaktujte náš personál pred odoslaním šaty späť, ako môže byť časy, keď sme vám môže pomôcť vyhnúť sa zbytočným troubleWe vám ochotne exchange vaše šaty pre niektorý z našich osadenie štýly.Budeme akceptovať vráti na štandardnú veľkosť svadobné šaty v dokonalý, úplne nový stav (žiadny dym, vône, žiadny make-up škvrny, bez zmeny) .Ďakujeme za vašu návštevu.Veľa šťastia!!!!

Štítky: analógový človek pozerať na človeka, 360 magnetické s9 prípade, akryl master nechty, asus prenosné soldes, analógový muž hodinky led, taška 173 vzor audi, beadspread minecraft, deti reborn felipe, nastaviteľné nohy 2uds.

Silhouette Trúbka / Morská Víla
Textílie Typ Sequin
//www.aliexpress.com/store/product/250w-mini-magnetic-tumbler-Drum-Pol //www.aliexpress.com/store/product/Special-Link-For-Plus-Size-22W-28W-
Položka Druh Večerné Šaty
Výstrih V-Neck
Číslo Modelu ED326142511
Vlak Súd Vlak
Hmotnosť Balenia 2.000kg (4.41lb.)
Rukáv Štýl Špagety Popruh
Typ Jednotky kus
.s navigáciou v účte-rozloženie {position relative;z-index
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka
Materiál Polyester
Skutočné Obrazy Áno
Príležitosti Formálne Večer
Veľkosť Balenia 50cm x 20cm x 20cm (19.69in x 7.87in x 7.87in)
Vstavaný Podprsenka Áno
Pasu Prírodné
Dekorácie Sequined
Názov Značky Pani vyhrať
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov

Napíšte svoju recenziu!

Zákazku 2019 Sexy hlboko V krku Bling Bling Morská víla Prom Šaty Zlaté Flitre Večerné Šaty

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty