NOVÉ Inteligentné Hodinky IP68 Vodotesný Náramok S Srdcového rytmu Spánku Monitor Krokomer Fitness Tracker Kapela Smartwatch Muži Ženy

Novinka

€20.56

Telo dokumentu, ul li { margin: 0; padding: 0; } ul li { list-style: none; } .new-arrival-obsahujú { max-width: 960px; } .titleImag { width: 287px; height: 74px; margin: 0 auto 10px; } .môj-card { display: flex; flex-wrap: zábal; ospravedlnenie-obsah: space-okolo; } .moje karty, li { border: 2px solid #87c4c4; šírka: 434px; height: 200px; padding: 10px 5px; margin-bottom: 15px; displej: flex; } .gray-card { width: 200px; height: 200px; pozadie: #ece9d8; margin-right: 20 px; position: relative; } .gray-card::po { position: absolute; vpravo: -20 px; top: -24 px; obsah: ""; šírka: 76px; height: 78px; background: url('https://api.rondaful.com/upload/20190903/5d6dcffb31f71.jpg') no-repeat; } .pravým tlačidlom myši obsahovať { margin-top: 90px; } .cena-farba { color: #ccc; font-size: 14px; text-decoration: line-through; } .cena-veľkosť { color: #87c4c4; font-size: 20 px; margin-bottom: 10px; }

Odrážky: 1、Ideálny Smart Hodinky: Tento ID205S smart hodinky nielen ľahko sledovať vaše kroky, kalórie, tepovú frekvenciu a sleep kvality, ale tiež ste vedeli, že hovor pripomienky, správy a iné oznámenia kedykoľvek.S o 1.3 palcov zakrivené LCD farebný displej a mäkké a pohodlné na zápästie, to je lacné, elegantné, ktorý je veľmi vhodný pre mužov a ženy.

2、Presné Údaje Tracker: smart náramok automaticky vykonáva funkcie, ako je napríklad sledovanie krokov, kalórie, a spánku.Okrem toho má rozšírené HR senzory, s viac presných dát, poskytovanie denné údaje z monitorovania, tep, krok počítania kalórií, vzdialenosť, aktívny čas, režim spánku.

3、Nepremokavé a Dlhú výdrž Batérie: tracker monitor má vodotesný IP68 hodnotenie, ktoré môže splniť vaše denné nepremokavé potreby.To má veľký batérie a režim šetrenia energie, že ju môžete použiť na niekoľko dní bez obáv o vybitie batérie.Po 2,5 hodiny nabíjania, hodinky môžu byť použité pre až 10 dní a čas pohotovosti je 42 dní.

4、vhodnejšie Telefóny: používa sa na väčšinu chytrých telefónov na trhu a podporuje pre IOS 8.0 a vyššie, pre Android 4.4 a vyššie.Môžete zobraziť a čítať prichádzajúce hovory, texty na tejto smart hodinky, kalendár a oznámenia aplikácií bez chýba žiadne dôležité správy.Okrem toho, môžete použiť aj tento fitness hodinky zavesiť hovory.

5、Bohaté Funkcie: Okrem 11 cvičenia režimy, poskytuje mnoho užitočných funkcií, napríklad blokovanie pripomenutie/odmietnutie, žiadne rušivé režim, budík nastavenie, stopky function.By nosiť ju na vašom zápästí, môžete zabezpečiť, že vaša tepová frekvencia, výkon a sleep kvality sú monitorované, a môžete kontrolovať úroveň stresu, rozvíjať zmysel pre čas, a to viac.

Špecifikácia:

Meno: Smart Náramok

Veľkosť obrazovky: o 1.3 cm

Typ obrazovky: TFT-LCD

Vodotesný hodnotenie: IP68

MCU: nordic nRF52832

IMU (zrýchlenie gyroskop): STK8321

PPG srdcovej frekvencie snímač: HX3600

Displej: jeden dotyk

Obrazovka rozlíšenie: 240 x 240

Bluetooth spojenie: BLE4.2

Menovité napätie: 3.8 V

Kapacita batérie: 210mAh

Pohotovostný režim: približne 42 dní, pracovná doba: cca 7 dní

Nabíjanie metóda: magnetické nabíjania

Čas nabíjania: menej ako 2,5 hodiny

APLIKÁCIE operačný systém: IOS 8.0 a pre Android 4.4 nad

Náramok veľkosť (dĺžka*šírka*výška): o 253.4* 35.3* 12.1 mm/9.98*1.39*0.48 palcov

Rozmery (dĺžka*šírka*výška): o 41.5* 35.3* 12.1 mm/1.63*1.39*0.48 palcov

Holé váha: cca 31 g

8 jazykoch: angličtina, nemčina, taliančina, francúzština, španielčina, Japončina, Hindčina, Indonézia

Funkcia: prichádzajúci hovor pripomenutie/odmietnutý hovor, SMS notifikácia, aplikácie push notifikácie, sedavý pripomienku, cieľ dosiahnutie pripomienku, nízky stav batérie pripomienku, podpora budík nastavenie, stopky

Tri vstavané outdoorové športy: vonkajšie beh, outdoor prechádzky, vonkajší jazda na bicykli

APP voľby operácie: krytý beží, indoor walking, krytý jazda na bicykli, turistika, jóga, eliptické stroj, veslársky trenažér, atď.

Balenie Zoznam:

1*Inteligentný Náramok

1*Nabíjací Kábel

1*Užívateľská Príručka

Poznámky:

1. Displej a streľbe svetla bude mať vplyv na farbu produktu, obrázky sú len pre referenčné účely, podliehajú naše existujúce produkty.

2. Stiahnite si aplikáciu pred použitím, aby sa dokonale kompatibilný s vaším mobilným telefónom.

Platby:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa ihneď po uhradení objednávky, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Štítky: smartwatch, sledujte venu, smartwach hodinky, c1plus smart, smartwatch ženy, plus smart hodinky, replika hodinky, smartwach nepremokavé, luxusné replika hodinky, smartwatch sledovať ženy.

Zadná Kamera ŽIADNE
Rozlíšenie 240 x 240
Veľkosť Displeja 1.3 palec
typ 3 smarthwatch
Kapela Materiál Iné
Kapela Odnímateľný No
Jazyk Indonézsky
Prípad Materiál Iné
Typ 2 Stappenteller
Systém ŽIADNE
Režim Siete ŽIADNE
Viac Voĺba No
Typ 4 Fitness náramok
Názov Značky Rondaful
Aplikácia Veková Skupina Dospelý
APP Download (prevzatie aplikácií je k Dispozícii No
Nepremokavé triedy Život Nepremokavé
Štýl Móda
Kompatibilita Iné
Typ 1 Smart hodinky
Funkcia Tepová Frekvencia Tracker
GPS No
Pamäť RAM <128 MB
ROM <128 MB
Mechanizmus No
Pohyb Typ Automatické
Dropshopping Podpora
Displej Tvar KOLO
SIM Karta je k Dispozícii No
Druh Iné
Kapacita Batérie <120mAh
Typ 5 reloj inteligente

Napíšte svoju recenziu!

NOVÉ Inteligentné Hodinky IP68 Vodotesný Náramok S Srdcového rytmu Spánku Monitor Krokomer Fitness Tracker Kapela Smartwatch Muži Ženy

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty