2020 Osud Pobyt Noc hoodies mikina Muži/Ženy Anime Harajuku hoodie Chlapec/dievča, mikiny Ležérne Oblečenie Nadrozmerné

Novinka

€11.67

Predpredajné Služby, Vďaka za váš príchod.Prosím prečítajte si nižšie uvedené informácie pred zakúpením. 1. Toto je Ázia Veľkosť, prosím, vidieť veľkosť chat, ak chcete vybrať správnu veľkosť podľa vášho tela, mohlo by to byť 2-3 cm tolorance v dôsledku ľudskej ruky merania.Akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás.Nebudeme akceptovať spor na nesprávna veľkosť dôvod 2. Tam je trochu odlišný od rôznych monitoroch zaručujeme, že všetky fotky sú reálne výstrel..Prosím pochopiť.Platba 1. Sme príjemné kam veľkoobchod.Môžeme uplatniť odôvodnené zľava raz množstvo je vyššie 10pcs.Sme tiež môžete urobiť prispôsobiť, ak môžete poskytnúť vzorky, ale množstvo by sa nad 10pcs. 2. Prosím, zanechajte ukončené informácie, ktoré môžu pomôcť platby okolo www.agc.sk systému a tiež Budeme loď produktov k vám, podľa adresy, ktoré ste umiestnili na www.agc.sk platformu.Doprava 1. Dodacia lehota EMS:5-30 dní www.agc.sk Štandardná Doprava:10-35 dňoch 2. Pokyny budú spracované v priebehu 3 dní po vašu platbu.Môžete sledovať prostredníctvom CAINIAO Global po package doprava do vašej krajine.existujú 4 dôvody, ktorý je resistless, prosím pochopiť. 2.1), je to čas čakania pre zákazníkov odbavenie postupy.čas sedimen sa do rôznych krajín. 2.2)je vôľa poplatok je potrebné zaplatiť v európskych.Pleaes pozrieť sa na to, keď ho prídete vašej krajine.rôzne krajiny majú rôzne politiky. 2.3)Zákazník adresa je vzdialená.Je čas sa môže dlhšie čakať. 2.4)Niektoré krajiny nemajú logistické informácie, zákazník nemôže získať informácie. 3. Tretia strana www.agc.sk logistických sa odpoveď pre prepravný čas.Ak existuje akékoľvek oneskorenie.pomôžeme skontrolovať s www.agc.sk.prosím, kontaktujte nás pred vami, dajte nám sporu.

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, 5 hviezdy pre podrobné hodnotenie vašej objednávky.Akonáhle ste nám ukazujú, film obaja 5 hviezd, dáme vám $2 ZĽAVU pri ďalšej objednávke. 2. Prosím, napíšte nám montážou dochádzky negatívnu spätnú väzbu alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste.Komunikácia je najlepší spôsob, ako riešiť problémy.

Štítky: osud apocrypha pravítko, osud saber, osud, armin cosplay, deka plášť, plášť umaru, rin tohsaka, dragon slúžka tričko, osud grand objednávky, anime naruto uzumaki.

Položka Druh Mikiny
Kvalita Vysoká Kvalita
Vzor Typ 3D
Druh Pravidelné
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Kapucňou Áno
Hrúbka Štandard
Uzavretie Typ ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Farba Čierna/Biela/Šedá/Námornícka Modrá/Ružová/Červená
Golier Kapucňou
Štýl 2 Móda; Bežné; Harajuku
Rukáv Štýl Pravidelné
Odnímateľná Časť ŽIADNE
na sezónu Jar,Jeseň,Zima
Číslo Modelu Osud Pobyt Noc hoodie
Názov Značky Sidno
Štýl 1 Dlhý Rukáv Mikina S Kapucňou,
Štýl Príležitostné
Materiál Bavlna

Napíšte svoju recenziu!

2020 Osud Pobyt Noc hoodies mikina Muži/Ženy Anime Harajuku hoodie Chlapec/dievča, mikiny Ležérne Oblečenie Nadrozmerné

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty