2020 nové jednorožec cartoon 3D tlač mikina chlapci a dievčatá módne kapucňou topy 3D jeseň jednorožec roztomilý pohodlné pulóvre

Novinka

€11.21

Informácie O Výrobku

Milý priateľ, ďakujem vám za nákup darčeky v našom obchode.Prosím nezabudnite uviesť vaše celé meno, adresu, detaily, aby ste mohli prijímať balík úspešne.Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás, prosím!odpovieme do 24 hodín.

Teplé riadka:

1).To je unisex štýl,muži a ženy môžu nosiť!! 2).Meranie skutočného produktu Dĺžka, hrudníka, ramien...atď, porovnať s našimi veľkosť tabuľky. 3).Prosím, aby 1-3 cm líši vzhľadom na ručné meranie. 4).V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch, ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.Ďakujeme!

Štítky: pegasus jednorožec, brithday karty, biely jednorožec, sliz prekvapenie, modrá mačka kostým, rainbow sandál, rainbow cake, prípad mačka jednorožec, Jednorožec, šaty jednorožec ženy.

Vzor Typ 3D
Textílie Funkcie Priedušný ; Pohodlné ; Prírodný ; Nealkoholické
Golier Kapucňou
Uzavretie Typ ŽIADNE
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Materiál Polyester
Pre Ľudí Muži/Ženy/Chlapci/Dievčatá/Deti
Rukáv Štýl Pravidelné
Štýl punk štýl
Druh Pravidelné
Názov Značky Rholydiadema
Pôvod CN(Pôvodu)
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Odnímateľná Časť ŽIADNE
Pohlavie Deti a Dospelých
Číslo Modelu 3dwy-066687
Názov Produktu bunda kabát
Hrúbka Fleece
Kvalita Vysoká Kvalita
Kapucňou Áno
Položka Druh Dlhý Rukáv Mikina S Kapucňou,

Napíšte svoju recenziu!

2020 nové jednorožec cartoon 3D tlač mikina chlapci a dievčatá módne kapucňou topy 3D jeseň jednorožec roztomilý pohodlné pulóvre

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty