Wessi Byt-Zavŕšená Muž Hnedé Nohavice, Džínsy Bežné Nohavice Pohodlné Šport Štýl Rovno Nové Ročné Obdobie Obyčajný Štýlové

Novinka

€35.67

Wessi Byt-Zavŕšená Muž Hnedé Nohavice, Džínsy Bežné Nohavice Pohodlné Šport Štýl Rovno Nové Ročné Obdobie Obyčajný Štýlové

Hnedé Nohavice Rovno na Nohavice

Produkt obsah : 100% BAVLNA

Model Informácie:

Výška : 189 Libier : 82 Ramená : 98 Hrudník : 96 Hip : 94

Telo Modelu:

Nohavice : 32-42

Vyrobené v : Turecko

ZADARMO DOPRAVA A RÝCHLE DODÁVKY Z TURECKA!

OD VÝROBCU!

Nohavice

Nohavice sú jedným z najčastejšie používaných mužov oblečenie v každodennom živote.Sub-kategórií našich nohavice kategórie, v ktorých môžete nájsť veľa nohavice farby, nohavice rezanie a montáž nasledovne cachet nohavice, obyčajný nohavice, kockované nohavice, bavlna, nohavice, polyviscose nohavice, slim fit, nohavice a pruhované nohavice.

Nohavice kategórie, ktorá je vždy otvorená pre obnovu, je prezentované správne kvalitných látok a ich výtvarné spracovanie modelov sprevádzať vás na vašej ceste k elegancy.Môžete sa pripojiť dobrodružstvo našich farebné nohavice kategórie, kde nájdete nohavice modely podľa vašej chuti módy.

V našich mužov nohavice kategórii nájdete rôzne kampane a zľavy okamihu užite si nakupovanie a jednoduché možnosti platby.Sme ako WSS Wessi rodiny sú radi, že vás sprevádzať v tejto príjemné nakupovanie cestu.

Tie správne nohavice sú tie, ktoré sú vhodné na vaše montáž.Na "nohavice sveta čakajú na vás s presnosťou montáž a rezanie výsledkom dôkladnej kontroly vo fáze výroby.Môžete pridať najviac vhodné nohavice do vášho šatníka na konci tohto nákupného procesu.

Slimfit Nohavice

Ako v oblekoch a bunda modely, skupina dominuje slim-fit strih v nohavice, ktoré sú na doplnkové nimi, zabezpečuje, že šaty si zvoliť, sú prezentované na pánov, ktorí majú radi nosenie na tele a konať v ich skriniach.Zatiaľ čo slim fit vnímania, ktoré je ovládané mladej generácie, sa odrazilo vo všetkých produktov v poslednej dobe, to zabraňuje pohyby zo strednej vekovej skupiny z hľadiska jeho používania.Preto, slim-fit strih, ktorý je jednoduchý vidieť a bavlnené nohavice, je preferovaná vzhľadom k veku.

Slim Fit, Nohavice Modely

Vekové rozpätie, kde vzor-založená v používaní slim fit, nohavice sú väčšinou vidieť, je záujem mladej generácie.Najmä, keď jeho sklon k telu umožňuje nosenie, to vám umožní držať krok s dnešným trendom so správnou kombináciou.Slim fit, nohavice, kde môžete nájsť mnoho farieb, modelov a odrôd, sú prezentované na vašich predstáv v slim fit, nohavice kategórie v príjemnom a jednoduché nakupovanie dobrodružstvo.

Ako sa meria?

1 - Ako zmerať pás?

Opatrenie najmenšia časť pása.Zanechať pásky alebo zviazané stuhou priliehavo okolo pása, pričom ostatné merania.

2 - Ako zmerať vnútorný šev ?

Vnútorný šev je meraná od rozkroku po vnútornej strane nohy na mieste, kde chcete, aby sa obe nohavice až do konca.Stáť vo vzpriamenej polohe, nemusíte ohýbať nohu a požiadajte niekoho, aby vám pomohol odmerajte

3 - Ako merať svoj plný dĺžka?

Meranie od rozkroku kde sa vaše nohavíc je zvyčajne nosia na obuvi.

4 - Ako zmerať vaše Boky ?

Meranie vybrať časť boky.Tiež nahrávať vzdialenosť od pása dole na pásku, ktorý sa nachádza v Zvoliť oblasť.

5 - Ako zmerať vaše stehná?

Tesne pod rozkroku, okolo nohy.

6 - Ako zmerať svoje kolená?

Meria okolo koleno koleno s mierne ohnuté.

7 - Ako merať svoj spodný lem?

Teraz v poslednom kroku rovnaký vzor ako predchádzajúce kroky, ktoré je šíriť nohavice Desať rovný povrch e.g.stôl alebo na podlahu.Po odstránení akejkoľvek plnosti alebo vrásky, spustite meranie začiatku z jednej strany nohu otvorenie druhej strane nohy otvorenie.

Budeme loď z balíčka do 1-2 pracovných dní po platby vymazané.

Prosím, uistite sa, že, že, že, že svoju adresu a telefónne číslo sú správne, pred nákupom.

Doprava zadarmo, neznamená, že nemusíte platiť navyše Ciel;

Odhadovaný Čas Doručenia, ako Odkaz.

Brazília Kupujúcich ,prosím zanechať váš CPF číslo.

Čile Kupujúcich, prosím zanechať váš RUJE číslo.

Ruský Kupujúci, prosím zanechať svoje Úplné Meno.

Náš výrobný závod je v Turecku.Dodacia lehota do Ruska je 10 dní.

Stojíme za každý produkt, ktoré predávame.Ak nie ste spokojní so svojím nákupom, prosím, láskavo kontaktujte náš služby zákazníkom zástupcov o pomoc.

Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru.

Kupujúci je zodpovedný za vrátenie nákladov.Poštovné a balné poplatky nie sú refundovateľné.

Prosím, používajte len www.agc.sk správu kontaktujte nás;

Štítky: legíny pre fitness ružová, nohavice, kabát muž, kabát mužov vlna, nohavice žena, anti brechot psa, šport top, hnedé nohavice, hodváb smoking bunda, telocvični oblečenie set.

Nohavice Štýl Rovné
Materiál Bavlna
Štýl Príležitostné
Názov Značky Wessi
Predné Štýl Byt
Pás Typu MID
Dĺžka Full Length
Pôvod TR(Pôvodu)
Fit Typ Pravidelné

Napíšte svoju recenziu!

Wessi Byt-Zavŕšená Muž Hnedé Nohavice, Džínsy Bežné Nohavice Pohodlné Šport Štýl Rovno Nové Ročné Obdobie Obyčajný Štýlové

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty