Elektrické Dont Buzz Drôt Hra Naraziť Bludisko Hračka Spoľahlivé Klasické Stolné Puzzle Hra Retro Hračky - Nudiť Hry Pre Deti

Novinka

€4.29

Funkcie:

1. Klasický šikovnosť hra, budete potrebovať pevnú ruku, nedotýkajte drôtu, inak sa vám bude bzučanie zvuk!Hrateľnosť je jednoduchý, rukoväť nedotkne drôtu, a hra je neobmedzený, tak dlho, ako to prejde hladko.

2. Bezpečné a spoľahlivé, napájaný tlačidlo batérie, žiadne poškodenie ľudského tela.Veľkosť je o 17*5*13 cm/6.69*1.97*5.12 v.Odporúčané pre deti od 3 rokov.

3. Ruka-oko koordináciu a jemné pohyby, vytvárajú veľké a malé svaly, posilniť mozog je schopnosť ovládať ručne, stabilizovať schopnosť a cvičenia flexibility ruky.

4. Koncentrácia schopnosť zdokonaľovať vôle, trpezlivosti a sústredenia, školenia, zlepšenie detí schopnosť eliminovať rušenie a prekonať vnútorné úzkosti.Posilniť schopnosť odolávať stresu, zažiť napätie, pestovať dobré postoj a pokoj myslenia v náročnom a stresujúcom prostredí.

5. Veľmi vhodná pre rodinné oslavy, bar strany hračky, dospelých, detských hračiek.

Špecifikácia:

Farba: modrá, oranžová

materiál: plast

Veľkosť: cca 17*5*13 cm/6.69*1.97*5.12 v

Balenie Zoznam:

Elektrické Bump Hračka Bludisko*1

Štítky: nudiť hry priateľmi, nudiť hry predaj, buzz plyšové, sonic hračka, black cobra hada, naze32, ghost stick, tortu hra, kovové puzzle trik, dospelých karty.

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Stolový Puzzle Hry
Certifikácia CE
Vekové Rozpätie 14 Rokov & Up
Upozornenie no

Napíšte svoju recenziu!

Elektrické Dont Buzz Drôt Hra Naraziť Bludisko Hračka Spoľahlivé Klasické Stolné Puzzle Hra Retro Hračky - Nudiť Hry Pre Deti

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty