Červenej Krajky Šifón Dlho Skromné Bridesmaid, Šaty S Spp Rukávmi-line Jewel Krku Dospelých Krajiny Západnej Slúžky Česť Šaty

Novinka

€139.06

Skromné Šaty Materskej Šaty Moslimských Šaty Svadobné Šaty Bridesmaid, Šaty Prom Šaty

Šaty Fotografie

Tabuľka Veľkostí

Formálne šaty nie sú ako bežné oblečenie,fitness a sú veľmi dôležité pre dokonalý vzhľad.

Nechcem, aby veľkosť, ktorú bežne nosenie,ako naše štandardné veľkosti nemusí byť rovnaký ako váš miestny štandardných veľkostí.Porovnajte svoje vlastné merania na veľkosť grafu opatrne,ak tam nie je vaša štandardná veľkosť,prosím napíšte vaše vlastné merania v poznamenávať, políčko, ak ste objednávku.Budeme sa to vo vašom vlastnom meraní, uistite sa, že šaty dobre zapadajú.

Nechcem, aby väčšie veľkosti štandardného ako vaše telo,niektoré šaty štýly nie sú ľahké byť zmenené,najmä šaty s plným lištovanie práce.

Ako Merať

Farba Grafu

Ak si zvolíte farbu na grafe nižšie ,prosím napíšte farbu, číslo v poznamenávať, políčko, ak ste objednávku.

Ak si nie ste istí, ktorá farba je ten, ktorý hľadáte,prosím poslať foto na farbu, ktorú chcete na nás,pomôžeme vám nájsť najbližšiu farbu.

Objednávky, zmeny a Storno podmienky

Normálne,začneme usporiadať, takže ďalší deň prijatia platby.Takže ak potrebujete zmeniť čokoľvek na šaty, ako je veľkosť,farba a detaily alebo zrušiť celú objednávku,prosím pošlite nám správu do 24 hodín, platby.Po 24 hodinách, keď dostaneme vašu správu o zmenu alebo zrušenie,musíme skontrolovať, s továrni najprv zistiť, či majú znížiť tkaniny.Ak ich nemáte,budeme robiť zmeny alebo zrušenia.Ak tkaniny boli znížené,že objednávku nie je možné zmeniť alebo zrušiť.Ak zákazníci trvajú na tom, zrušenie objednávky,ponúkame 40% šaty vrátenie ceny.

Návrat & Exchange Politiky

Ak nie ste spokojní s položku, ktorú dostal,prosím, láskavo kontaktujte nás a to do 3 dní od prijatia vašej objednávky.Pre výmenu a návrat zákazníci potrebujú, aby si mohli dovoliť prepravných poplatkov, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Vezmite prosím na Vedomie:všetky šaty sú šité,pre všetkých vrátených položiek,tam bude 40% z celkových nákladov na doplnenie stavov poplatok.

Niektoré Poznámky, ktoré Potrebujete Vedieť

1. Cena je len za šaty sám , žiadne príslušenstvo na fotografiách nie je súčasťou dodávky.

2. Cena neobsahuje žiadne colné daň , ak je daň,mala by byť poskytnutá kupujúcemu.

3. Všetky šaty môžu byť zákazku, vo vlastnom meraní a farby od farby graf.

4. Pre plus veľkosť (16W-26W)šaty,tam bude $19-$79 plus veľkosť poplatok ,závisí od zložitosti šaty.

5. Nepatrné farebné rozdiely môžu existovať , sme nemôže zaručiť real šaty farba bude presne rovnaké, ako fotky online.A nechceme prijať sťažujú farebný rozdiel.

6. Takže šaty trvá asi 10-15 pracovných dní (v rušné obdobie,na to, aby trvá 20-25 dní) , rush, aby mohli byť hotové do 5-7 pracovných dní s $49 rush poplatok.

7. Ak si objednáte, prosím, napíšte vašu svadbu alebo udalosti dňa v poznamenávať box .

8. Môžeme poslať vzorky farieb ,zákazníci potrebujú, aby si mohli dovoliť $30 prepravné náklady (rýchla doprava) alebo 25 dolárov (pomalá doprava).

9. Sme tiež vlastné, aby šaty, ktoré nie sú z nášho obchodu ,prosím, pošlite nám fotografie,budeme citovať vás najlepšiu cenu.

Spätná väzba

Vaša pozitívna spätná väzba je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne dúfam, že sa vám na dovolenke pozitívnu spätnú väzbu

pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

Vieme, ako dôležité šaty je pre vaše Špeciálne Deň!Snažíme sa, aby sa váš sen šaty dokonalý.Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek.Odpovieme vám do 24 hodín.

Užite Si Nakupovanie Tu

Štítky: 12v infračervené svetlo bar, amazon obaľovanie odstraňovač, 65 cm sex silikónové bábika, 303mm dome sklo hodiniek, amazon swiffer mokré jet, 12v spdt, relé pracuje, nastaviteľná kamera boom, 4 batérie 26650 držiteľ, 4 peice keycap mačka packa.

Výstrih O-Krku
Dekorácie Čipky
Skutočné Obrazy Áno
Štýl Bridesmaid, Skromné Šaty
Textílie Typ Šifón
Veková Skupina Dospelý
Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Farba červené šaty bridesmaid
Číslo Modelu Skromné Šaty Bridesmaid
Dĺžka Long Bridesmaid Dresses
Módny Prvok jednoduché
Pasu Prírodné
Položka Druh Bridesmaid, Šaty
Rukáv Štýl Spp Rukáv
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka
Názov Značky cecelle
Silhouette A-LINE
Vstavaný Podprsenka Áno

Napíšte svoju recenziu!

Červenej Krajky Šifón Dlho Skromné Bridesmaid, Šaty S Spp Rukávmi-line Jewel Krku Dospelých Krajiny Západnej Slúžky Česť Šaty

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty