2PIPE Dotykový displej, WIFI, termostat regulátor teploty pre fan coil jednotky 24VAC,AC95~240V

Novinka

€34.55

1000 series Moderný Dotykový Displej priestorový termostat a sú určené na zapnutie/vypnutie kontroly tri rýchlosť ventilátora a dva káblové motorový ventil, klimatizácia aplikácie cez porovnanie izbovej teplote a nastavenie teploty.ako dosiahnuť cieľ pohodlie a úspora energie prostredníctvom svojho mobilného telefónu.Bez ohľadu na to, môžete zostať doma alebo v zahraničí, môžete ovládať svoju izbu temp.ľahko.

Na Extra 1.Jednoduché UŽÍVATEĽSKÉ rozhranie by mohli byť použité aj dieťa. 2.0.5 degC Presnosť udržuje teplotu do vami určenej úrovni. 3.Android alebo IOS APP riadenie a Hlas contro, domov regulácia teploty, všetko v mobile aplikácie 4.Údaje pamäte, keď je vypnuté napájanie. 5.5+2 šiestich období programovateľné maximalizovať komfort a ekonomiku. 6.Creat termostat skupiny Centralizovanej kontroly 7.Interated s amazon echo a google domov 8.Všetky nastavenie jazykov synchronizovať vaše časové pásmo,adresu a jazyk 9.2 rúry,chladenie alebo vykurovanie;

Technické údaje

1* Termostat 2* Montážne skrutky 1* užívateľská príručka pre termostat (v angličtine)

Štítky: fan coil jednotky izba, ventil termostat wifi, vedúci termostat wifi, fan coil jednotky fcu, cievka ventilátor, centrálne termostat wifi, homekit, cievka termostat, termostat zigbee, apple homekit termostat.

Kontrolu objektu ventilátor a ventil
Zdroj Napájania 24VAC,95~240VAC,možnosť
Displej lcd
Prúdové Zaťaženie 3A
inštalačný Box CN 86*86mm
Prevádzka Dotykový Displej
Max. Aktuálna 5A pre ventilátor a 3A pre ventil
Senzor ntc10k
Druh priestorový termostat
Hlavný Materiál PC+ABS (Ohňovzdorné)
Číslo Modelu 1000ALW
Rozlíšenie 0.1 C
Rozsah teploty úprava 5 - 45 °
Potrubia podpora 2pipe
Príkon 250VAC3A

Napíšte svoju recenziu!

2PIPE Dotykový displej, WIFI, termostat regulátor teploty pre fan coil jednotky 24VAC,AC95~240V

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty