KEP Roztomilý Módne Žakárové Jahody, Mlieko Listy, Ružové Dievča Ponožky Krásne Kawaii Cartoon Harajuku Posádky Bežné Domov Ponožky Dary

Novinka

€0.99

Popis: Pohlavia: Ženy Materiál: Bavlna, Polyester Spandex Farby Veľkosť: EU VEĽKOSŤ 35-41 Package zahrnuté: 1 pár Ponožiek Poznámka: 1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme! 2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie. 3. Prevod jednotiek:1INCH=2.54 CM ALEBO 1 CM=0.39 V.

1.Nižšie veľkosti grafu je len pre vašu informáciu pre rôzne typy ponožky veľkosť. 2.Väčšina ponožky sú v JEDNEJ VEĽKOSTI ,ženy, veľkosť je o 34-39 EUR. 3.Muži veľkosť je o 39-44 EUR . 1.Prosím, potvrďte svoju ADRESU opatrne po vykonaní objednávky. 2.Položky sú dodávané z Číny pomocou letecky, väčšina krajín dosiahnuť v rámci 15-45 bussiness dní . 3. Kontaktujte nás, ak nie je možné zobraziť produkty v 65 dní .A prosím, dajte nám 3 pracovných dní pre kontrolu nedoručené balení a dôvod. 4.Ak si zvolíte spôsob dodania: Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus , nemohla poskytnúť informácie o sledovaní po odchode z Číny, ale nebojte sa, to aj dostanete vo vašej krajine úspešne. 5. Ak chcete sledovať položky info o celý priebeh v reálnom čase, vyberte prosím Čína Príspevok Registrované Air Mail .A pokiaľ stále máte akýkoľvek problém, prosím, kontaktujte nás, A my sa budeme snažiť vyriešiť problém za vás.

1.Prosím, skontrolujte sledovania na stránke. 2.Prosím, kontaktujte nás do správy, e-mailu, alebo obchodný manažér. 3.Skontrolujte balík a Položky, opatrne. 1. Pozitívna spätná Väzba (5 Hviezdičiek) je veľmi dôležité, aby nás , prosím, že dvakrát pred odchodom spätnú väzbu.Prosím neotvárajte sporu k nám, budeme mať zodpovednosť za odoslať alebo vrátenie peňazí v prípade akýchkoľvek problémov. 2.Kontaktujte nás prostredníctvom Obchodných Jasliach alebo písmená pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2stars) spätná väzba.Budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy a prosím dôverujte nám.

Štítky: 1500w skúter, kepi, Ponožka, ponožka žena, bicykel xiao, kačica ponožka, dlhá ponožka žena, ponožka ženy, stehná vysoké ponožky pre ženy s hrubé stehná, dlhá ponožka ženy.

Vzor Typ Pevné
Ponožka Balík funkcie opp taška
Miesto Pôvodu Čína,kontinentálne
Sezóna Jar,Leto,Jeseň
Materiál Bavlna
Príležitosti Denné, Zoznamka, Party, Street Modul a tak ďalej
So Sexuálnym Podtextom No
Nemravný Obrázok No
Štýl Krásne,Moderné,Módne,Elegantné,Obľúbené Ponožky
Ponožka Typ Príležitostné
Spôsob Predaja, Maloobchod a Veľkoobchod a Dropshipping
Séria 181226-30Z
Položka Druh Ponožka
Vzor Jahody, Mlieko list
Číslo Modelu K519
Hrúbka Štandard
Názov Značky KEP
Položka Dĺžka Medium
Veľkosť EU 35-41
Pohlavie Ženy,Ženy,Dievčatá,Dámy Ponožky

Napíšte svoju recenziu!

KEP Roztomilý Módne Žakárové Jahody, Mlieko Listy, Ružové Dievča Ponožky Krásne Kawaii Cartoon Harajuku Posádky Bežné Domov Ponožky Dary

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty