DIYSECUR 4.3 Palcový Zozadu Auta Monitor + 4 Parkovacie Radar + LED diódy pre Nočné Videnie Auto Kamery Parkovacie Pomoc Video Parkovanie Radar

Novinka

€38.91

Najnovšie & Populárne 4.3" LCD Zozadu Auta Monitor

LED Nočné Videnie Zozadu Auto Kamery

4 Parkovacie Senzor

Monitor:

Dva vstupy sú obe video vstupy, jeden pre otáčanie kamery, a iný pre iné video vybavenie vstupov, ako sú DVD-video vstup.Jednotky môžu zobraziť len jeden video vstup v čase a dáva prednosť video vstup 1. Vo všeobecnosti, prosím, pripojte video vstup 1 cúvaní kamera, a vstup 2 pre video zariadenia pre zábavu.

Od cúvaní fotoaparát pripojený do vášho auta spätného svetla, napájací kábel, ak ste zadnej strane auta, cúvaní kamera bude zapnutý.A monitor bude zobrazovať video vstup 1, ktorých signál prichádza z cúvaní kamera.Keď auto ponechajte vyhradzuje režim, cúvanie fotoaparát vypnutý.Monitor sa prepne do textu 2 displeji.

Fotoaparát:

Táto farba auto parkovacia kamera je nová a nikdy použité vysoko kvalitné LED, farebné nočné videnie kamery, whth high-definition široký uhlov pohľadu a dobré vodotesné funkcie, jej dokonale na vyriešenie problému zlé auto zozadu účinok, pomôže znížiť incidentov a nehôd.

High-definition a 120 stupňov široký uhlov pohľadu, w i-tej dobré vodotesné funkciu.Platné pre rad Vozidiel: auto, kamión, RV, mini-van atď S jeho elegantný a moderný dizajn, tento fotoaparát je veľmi populárny, Keď auto späť hore, Obrázok sa bude zobrazovať Zadnej strane vedie linka Vyrobená z vysoko kvalitného a odolného materiálu, pošleme NTSC / PAL podľa vašej krajiny, ak máte iné požiadavky, prosím zanechať správu.

Otáčanie Videa, Parkovacie Senzory 4 Senzor Auta

Štyri detektory(farba voliteľná) Päť rôznych frekvenciách zvuk budíka podľa vzdialenosti

S týmto Parkovanie Snímač inštalovaný systém, ovládače môže znížiť riziko úrazu.Tento cenovo dostupné parkovanie senzor zlepšuje proces paralelné a zálohy parkovanie navrhnuté pre vaše obavy o bezpečnosť a pre vozidlá, ktoré majú zlú zadné viditeľnosť.Systém bude fungovať automaticky detekovať prekážky na zadnej strane vášho auta kedykoľvek.Všetky diely sú navrhnuté s odbornou stupňa kvality.

Zvuk budíka stane rýchlejšie, keď vzdialenosť dostane kratšie a kratšie, poplachový režim a nebezpečenstvo režime.

Ako to funguje?Systém sa automaticky aktivuje, keď vám zapojiť sa spiatočka.Malé senzory sú zapustené do zadnej časti vozidla, oni odosielať a prijímať ultrazvukové rádiové vlny, ktoré sa odrazí od prekážky, a upozorní ich prítomnosti.Vnútorný bzučiak, že sa postupne zvyšuje v frekvenciu, ako si prístup do objektu.

Ako nainštalovať?

Tam "HORE" na detektor, prosím, majte na šípku nahor pri inštalácii, to bude najlepšie ak chcete nainštalovať detektory z výšky okolo 50-60 cm od zeme; Pripojte červený a čierny kábel oddelene na pozitívne/ negtive pól cúvanie na čítanie.

Celý rad voliteľných farba:

Prosím, zanechajte nám odkaz, akú farbu, číslo, ktoré chcete.

POZNÁMKA: prosím, zanechajte nám odkaz, akú farbu, číslo, ktoré chcete.

Špecifikácie:

Balenie zoznam:

Štítky: parkovanie video kábel, fotoaparát line parkovanie, video reverznej parkovanie, citroen parkovanie video, parkovanie audi video, systém video parkovanie, auto kamera parkovanie, 2 1 video parkovanie, video fixácia parkovanie, parkovanie auta videu.

Hovoriť Rozsah 2m
Druh Materiálu ABS
Názov Modelu 041
Druh Viditeľné
Názov Značky DIYSECUR
Jazyk OSD angličtina

Napíšte svoju recenziu!

DIYSECUR 4.3 Palcový Zozadu Auta Monitor + 4 Parkovacie Radar + LED diódy pre Nočné Videnie Auto Kamery Parkovacie Pomoc Video Parkovanie Radar

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty