Swap Vrtáka Auta Torx Bitov Pre Skrutkovač Nastaviť Flip Jednotky Polčase Vŕtať Ovládač Otočná Hlava Hex Presnosť Riadenia Repair Tool

Novinka

€4.69

FUNKCIA:

1. Široké použitie: Ideálne príslušenstvo pre opravu všetky populárne prenosné počítače, telefóny,herné konzoly, dlhé kúsky najmä pre domáce spotrebiče a nábytok opravy.

2. Viacnásobné Použitie Auta: Prichádza s 8 Phillips bitov, 8 slot bitov a 2 countersink bitov, ktoré môžu uspokojiť svoje základné potreby.Vhodné Pre Domáce A Priemyselné Použitie.

3. Jednoduché Použitie: Jednoducho prepínať medzi bitov v sekundách.Vŕtanie do jazdy na polovicu času.Vyberte dve rôzne veľkosti bitov, vŕtať váš pilot diery, flip otáčajte rameno, potom jednotku v každom skrutky, matice, alebo uzáver.

4. Úložný Box: Dodáva sa s plastovým úložný box, ľahko vykonávať kdekoľvek a kedykoľvek.

5. Vysoká Kvalita: Vyrobená z vysoko kvalitného kovového materiálu, tvrdý a odolný.Všetky povrchové úpravy nie sú toxické, bezpečné a šetrné k životnému prostrediu.

ŠPECIFIKÁCIA:

Úplne nové

Materiál: HSS

Otočná hlava saltá a zámky z vŕtanie do jazdy,Jednoducho prepínať medzi bitov v sekundách

Ideálne Pre KUTILOV, dom a všeobecné budovy/inžinierstva pomocou

Pracuje s vlastnou elektrická vŕtačka

Poznámka: reálna farba položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

Balenie zoznam

PACKAGE:

1pc* polčase Vŕtať Ovládač

8pcs* Phillips Bitov

8pcs* Plochou hlavou Bitov

2 ks* Countersink Bitov

1pc* Imbusový Kľúč

1pc* Nástroj Prípade

Štítky: otočná hlava kaly, 4 mm) pätica kľúča, polčas vŕtačka, vŕtačka flip, screwdriv nastaviť, sada torx, pražené skrutkovača nastavte, vŕtací stroj videl, základná vrtákov, hrubý skrutkovača nastavte.

Použitie Muriva, Vŕtanie
Certifikácia CE
Pôvod CN(Pôvodu)
Dĺžka 20pcs
Druh Iné
DIY Dodávky Kovoobrábanie
Názov Značky turejo
Materiál Rýchloreznej Ocele
Číslo Modelu Swap Vrtáka

Napíšte svoju recenziu!

Swap Vrtáka Auta Torx Bitov Pre Skrutkovač Nastaviť Flip Jednotky Polčase Vŕtať Ovládač Otočná Hlava Hex Presnosť Riadenia Repair Tool

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty