CucKooDo Pre Fire HD 10.1" 2017,Smart Cover Slim Skladací Stojan Prípade Auto Wake / Spánok pre Všetkých-Nový Oheň HD 10 2017 Uvoľnenie

Novinka

€8.01

Auto wake / sleep funkcia.Automaticky prebudí, alebo stavia All-Nové Fire HD 10 (Kompatibilný so 7. Generácie - 2017) spať, keď veko otvorené a uzavreté.Ľahký prístup ku všetkým funkciám a ovládacie prvky.Ľahký a ochranné.Postavený z trvanlivé PU (syntetické) kože s mäkká Mikrovlákna interiér na ochranu obrazovky a udržiavať ju v čistote.Navrhnuté s smart držiak na pero a pero (stylus NIE je súčasťou balenia) Full-cover puzdro s magnetickým uzáverom udržiava kryt bezpečne vypnúť, s ľahkým prístupom k tlačidiel, porty, a fotoaparáty Postavený v flip stojan s napísaním a pozorovacie uhly.Interiér remienok na ruku pre pohodlné používanie jednou rukou.Má gumičkou držať prípad uzavretý.Doživotná záruka.

*Žiadne šetrenie alebo dissatisfactions, kontaktujte náš služby zákazníkom cez

*Ali správu alebo zákaznícky servis e-mail, odpovieme vám do 24 hodín.

*Všetky položky, ktoré budú usporiadané doprava do Číny vzduchu-mail po 24hod. platby vymazané.

*Ak sa vám nepodarilo kúpiť v našom obchode, kontaktujte náš služby zákazníkom.

*Dovozné clá, dane a iné poplatky, ktoré sú kupujúceho zodpovednosti, ktoré nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravné.Prosím, skontrolujte sadzobníka vo miestne Zvyky.

*Sledovanie Nie.bude sa dať do webovej stránky, mohlo by byť užitočné, po týždni.Ak nie, prosím kontaktujte nás.

*Dodacia lehota sa pohybuje v dôsledku rôznych krajín a ďalších faktorov.Za normálnych okolností trvá 25-50 pracovných dní, v niektorých krajinách môže byť potrebné 10-20 prácu navyše.Avšak, budeme posielať všetky položky, ako rýchlo, ako môžeme.

*Ak položiek sú v zlom stave, keď prišli, sme sa znovu na vás, alebo vrátenie peňazí, Ak sa nachádzate jednoducho nemajú radi položky, mohlo by to výmenu tiež vrátiť do 7 dní, medzitým musíte zaplatiť poštovné späť.Návrat musí byť kompletný s originál balenie (výrobcu box, Polystyrénu, plastové tašky, atď.), a všetko príslušenstvo, balenie proklouznout a značky.

*V prípade, že ste čakali, vaša objednávka viac ako 60 dní (od dátumu platby), prosím, kontaktujte nás.Budeme sa snažiť v našich silách, aby zabezpečil odoslať alebo vrátenie peňazí.

*Spokojnosť zákazníka je jadro nášho úspechu.Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, dajte nám 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami.A ak budete mať akékoľvek problémy, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky.

Tešíme sa na vašu Pozitívnu spätnú Väzbu Pre Všetky DSR s 5 Star Skóre

Vďaka!!!

Štítky: pero práce, kindle paperwhite puzdro, prípad 8 palcov s rukoväťou, kindle 10 2019, cristiano ronaldo tričko, prípade kindl, fire hd, prípad eva pena, kindle fire 10 filmu, kindl.

Štýl Móda
Názov Značky CucKooDo
Aplikácia Notebook Veľkosť 10.1"
Vzor Typ Pevné
Funkcia Protiprachový
Package No
Číslo Modelu 75632
Materiál PU
Kompatibilné Značky Pre Amazon Kindle
Model Kompatibilita Pre Všetkých-Nový Oheň HD 10 Tabliet (2017 Uvoľnenie, 7. Generácie)
Šírka 6.2inch
Dĺžka 10.2inch
Druh Ochranný Plášť/Skin

Napíšte svoju recenziu!

CucKooDo Pre Fire HD 10.1" 2017,Smart Cover Slim Skladací Stojan Prípade Auto Wake / Spánok pre Všetkých-Nový Oheň HD 10 2017 Uvoľnenie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty