360 Rotujúce puzdro pre iPad mini 5 7.9 palcový 2019 Funda A2133 A2124 A2126 A2125 Shockproof Kožené Tablet Kryt pre iPad Mini 5

Novinka

€7.94

Kompatibilné s: pre iPad mini 5 2019

Funkcie: -Podpora Sleep/wake funkciu. -to automaticky prebudí tablet keď sa otvorili a automaticky spánku tablet ak sú uzavreté. -360 stupňov otočný stojan ponúka väčšie pohodlie pri video a tvár času. -Podpora Stojan funkciu,uvoľnite svoje ruky. -Vyrobené z mäkkej odolné umelej kože . -Mäkké mikro vlákno vnútorné obloženie, ktoré chráni váš displej a chráni váš displej v čistote. -Perfektné Fit, prístup všetky funkcie bez odstránenia prípade. -Anti-nečistoty,anti - odtlačkov prstov, anti-aging, anti-shock.Balenie obsahuje: 1 x Prípade (nemusia zahŕňať tablet PC)

Ak máte akýkoľvek problém s našimi položky alebo služby, pls, neváhajte a kontaktujte nás skôr, než máte opustiť negatívnej spätnej väzby, alebo otvoriť prípade sporu .

My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

O Zásielke:

1.Štandard International Paušálne Poštovné (International letecky) služby na celom svete.

2.Dodacia lehota je cca 30-60 dní väčšine krajín (nemusia zahŕňať počas víkendov a sviatkov).Čas doručenia závisí od destinácie, prázdniny, colné odbavenie faktor a ďalších faktorov.

3.Môžeme poskytnúť rýchlejší servis.Ak potrebujete, kontaktujte nás.

4.Budeme loď vašej balík na váš www.agc.sk adresu, Prosím, aktualizujte úplná adresa vrátane úplné meno a telefónne číslo a psč.Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu.

5.položky sú zvyčajne dodávaný do 3 dní po platba bola potvrdená (Sat.& Slnko.vylúčené ).

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Vrátenie A Vrátenie:

1. Ponúkame 7 dní bezpodmienečné vrátiť, aj keď tento článok je dobrý, nie je chybný.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak tento výrobok zostane vo vašom vlastníctve na viac ako 7 dní, považuje sa to používa a nebudeme poskytovať túto službu.Všetky prepravné náklady, ktoré zahŕňa sme prepravné von a ste zaslanie späť znáša kupujúci.Vám vystavíme refundáciu plnú sumu cenovej ponuky, s výnimkou prepravné náklady pri prevzatí výrobku.

2. Ak produkt(y) je (sú) nie tak, ako sa predpokladá alebo je chybný, prosím, vráťte nám v 7 dní .Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, Budeme znášať všetky náklady na dopravu.PO Kupujúcemu a Predávajúcemu zrušiť transakciu z www.agc.sk.Alebo si môže vybrať, či sa majú výmenu tovaru, alebo požiadať o zľavu, bez odosielajúceho späť produktu.

3. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám sledovacie číslo, konkrétny dôvod na návrat.

Štítky: a2133 prípade, prípade ipadu mini, ipad mini5 pero, nové tablety pre dievčatá, 5 ipad mini prípade, ipad mini 1 originál, ipad 8 kože, puzdro pre ipad s perom, puzdro pre ipad vzduchu 3 2019 s ceruzkou držiteľ, a2124.

Druh Ochranný Plášť/Skin
Model1 Pre iPad Mini 5 mini5 2019 7.9 palcový prípade
Package Áno
mix farieb Podpora
Type1 Vysoko Kvalitnej PU Kože tablet prípade Ochranný plášť/Skin
Model4 shockproof puzdro pre ipad mini
Spôsob predaja Maloobchod / Wholesales / Drop shipping
Kompatibilné Značky Pre Apple iPad
Názov Značky Eagwell
Štýl Firmu
Materiál PU
Číslo Modelu Pre iPad mini 5 puzdro
Pôvod CN(Pôvodu)
Model5 Ochranné puzdro pre iPad Mini
Pre IPad Model ipad mini 5
Dĺžka 0cm
Model2 pre iPad mini 5 7.9 2019 A2133 A2124 A2126 A2125
Platné Dievčatá,Chlapci,Deti,Pán,Pani,Ženy,Muži
Funkcia Chrániť Váš Tablet
Aplikácia Notebook Veľkosť 7.9"
Vzor Typ Pevné
Šírka 0cm
Model Kompatibilita Tablet Prípade Smart Cover pre iPad mini 5 2019
model3 Puzdro Pre iPad mini 5 2019

Napíšte svoju recenziu!

360 Rotujúce puzdro pre iPad mini 5 7.9 palcový 2019 Funda A2133 A2124 A2126 A2125 Shockproof Kožené Tablet Kryt pre iPad Mini 5

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty