XIMO Pre HP951XL Y (H951XL) Žlté Atramentové Kazety Nahradenie,doprava zdarma, 4 ks 1 množstvo

Novinka

€32.86

DOPRAVA ZADARMO, Compatibe Atramentové Kazety s čipmi a farebného atramentu pre HP951XL Y

Balenie Obsahuje:

4 x Žlté Compati ble Atramentové Kazety s čipom pre HP951XL Y(28ml)

Rovnaké ceny za iné farebné kazety v tej istej série pre HP951XL.Môžete si zvoliť ľubovoľnú farbu.Nechajte mi odkaz.

*** Rôzne kazety kódy pre rovnaký model tlačiarne v rôznych oblastiach,pozrite si prosím kazety kódy originálnych kaziet pred nákupom.Kazetu kód prevláda počas prepravy.Vďaka.

Vhodná Pre Tlačiarne Modely:

Pre tlačiareň HP officejet Pro 8100/Pro 8600 e-AIO Tlačiareň/Pro 8600 Plus e-AIO Tlačiareň/Pro 8600 -N911 atď.

Pokiaľ Ide Package:

Plastová taška+bez rámčeka

(predáva sa individuálne v zapečatených obaloch )

Biely box, neutrálnu farbu, Zákazníkov vlastnú značku poľa sú tiež k dispozícii,

prosím, nechajte mi odkaz.Cena je iný!

Obrázky publikované len na informáciu,predmetom nášho dostupné produkty.

Poštovné Máme Loď na celom Svete prostredníctvom DHL, UPS, FEDEX, TNT, CPAM.Položky sú dodávané prostredníctvom DHL,UPS,FEDEX,TNT,dostanete k väčšine krajín whithin 5-15 pracovných dní.Položky sú dodávané z Číny CPAM, dostanete k väčšine krajín do 20 až 50 pracovných dní.

Platby prijímame Alipay tu .Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.Sme tiež akceptovať, T/T, Western Union, Moneygram.

Vrátenie a Vrátenie peňazí robíme v súlade s 30 dní peniaze späť záruka.Ak ste zmenili svoj názor ,môžete sa vrátiť neotvorené a nepoužívané položky späť k nám, vám vrátime plnú sumu.Vezmite prosím na vedomie, Kupujúci má platiť pre návrat poštovné.Ak položiek používajú, a otvorili si vyhradzujeme právo zamietnuť žiadosť o vrátenie.Ak 30 dní prešli, je zákazník povinný kontaktovať našich www.agc.sk služby pre ďalšiu pomoc.Prosím, nevkladajte nič späť skôr, kontaktujte náš www.agc.sk služba prvý.Získate jedinečné referenčné Č. (treba dať na pozemok)potrebné pre uznanie vrátený tovar ako aj urýchlenie procesu riešenia problému.Doklad o vysielaní by mali vždy byť získané ,vyhradzujeme si právo na nie vystavíme refundáciu, ak kupujúci nesplní naše politiky návratu.Chceli by sme informovať všetkých účastníkov súťaže, ktoré sme sa zaviazali k satisfication našich zákazníkov a snaží poskytnúť najvyššiu úroveň servisu.Ak je položka príde a nie je dobre fungovať, kontaktujte nás cez e-mail v čo najkratšom čase.

Iné Politiky, Sme nie je zodpovedná za akúkoľvek cla alebo dovozu dane Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa.Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.Vážne Kupujúci Iba V Tom!Prosím, miesto cenovú ponuku, len ak súhlasíte so všetkými podmienkami.

Štítky: kazeta hp 950xl, 950xl atramentových zásobníkov, 950 hp, 950 kazety, 950xl atrament, puzdro pre samsung a40 gradient, 950xl, 951XL, 950 xl, 8600 hp.

Bulk Balenie Áno
Kazety Stav Plná
Názov Značky XIMO
Druh atramentové kazety
Kompatibilné Značky HP pre Atramentové tlačiarne
Funkcia Kompatibilné
Číslo Modelu hp951xl žltá Kazeta

Napíšte svoju recenziu!

XIMO Pre HP951XL Y (H951XL) Žlté Atramentové Kazety Nahradenie,doprava zdarma, 4 ks 1 množstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty