Robotický Vysávač UV Ste-riliz-ide Poschodí Zberného Robot UV Dezinfekcia Podlahy Sweep Stroj Anti-drop Elektrický Vysávač

Novinka

€20.79

Prosím, láskavo poznamenať, ,uvedených produktov sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu。

Tento inteligentný robotický vysávač pohybovať okolo domu a zametanie až nečistôt a prachu z podlahy, a ste-vyskúšali-elán ultrafialovým.

Funkcie:

4-v-1 Čistiaci Stroj: robot vysávač kombinovať zo zberného, zametanie, vysávač sací a ste-vyskúšali-elán v jednom zariadení, pomáhajú čistiť a ste-ril-ize izbe efektívne, čistenie celé domy je len kus koláča pre vás.

Nízka hlučnosť & Silný Motor: dovezené striedavý motor má silný sacia schopnosť vysať nečistoty, prachu, nečistôt, omrvinky, a zvieracích chlpov, ale produkujú menej hluku pri práci.

UV Ste-riliz-ide: v porovnaní s bežnými robotický vysávač, toto navrhnuté s ultrafialové ste-vyskúšali-zation funkcie, ktoré je ekonomickejšie a šetrí čas.

Smart Anti-pádu Systému: po cleaner zistí, výškový rozdiel pri práci, bude automaticky otočiť, aby sa zabránilo padaniu.

Jednoduchá obsluha: jedno tlačidlo štart, 360-stupňové omni-directionally čistenie bez mŕtvych rohu.ľahko nabíjateľná cez USB kábel.

Špecifikácie:

Farba: Modrá / Ružová (Voliteľné)

Materiál: ABS

Doba nabíjania: 3 hodiny

Napájanie: 3,7 V, lítiová batéria 1500mAh

Položka Veľkosť: 250 * 70 mm / 9.84 * 2.75 v

Položka Hmotnosť: 643g / 22.70 oz

Hmotnosť balenia: 843g / 29.73 oz

Veľkosť balenia: 27.5 * 27.2 * 8.2 cm / 10.24 * 10.24 * 3.15 v

Balenie Zoznam:

1 * Čistejšie

1 * Nabíjací Kábel

1 * Kefa

1 * Čistiacou Handričkou

1 * Príručka (Po Anglicky)

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Štítky: uv dezinfekcie robot, h70, odsírenie robot uv, panel ultra violet, stojan ultra violet, deerma dx700 vysávač, neatsvor, midea i5, čistiaci robot vysávač, dahui robot vysávač.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Robotický Vysávač UV Ste-riliz-ide Poschodí Zberného Robot UV Dezinfekcia Podlahy Sweep Stroj Anti-drop Elektrický Vysávač

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty