Tri osi akcelerometer ADXL345

Novinka

€10.86

zaviesť

Breakout rada pre analógové zariadenie ADXL345. Na ADXL345 je malý, tenký, nízky príkon, 3 osi akcelerometer s vysokým rozlíšením (13 bit) meria až + 16 G. 16 bitové binárne dopĺňajú digitálny výstup formát dát a prístup cez SPI (3 line alebo 4 linky) alebo I2C digitálne rozhranie.

Na ADXL345 je vhodný aj pre opatrenia, ktoré sa zameriavajú na statické zrýchlenie uplatňovať nakloniť detekcie, ako aj dynamické zrýchlenie spôsobené pohybom alebo vplyv.Má vysoké rozlíšenie (4 mg / LSB) a je schopný sklopná merania s variáciami, ktoré sú ponúkané v menej ako 1 stupňov.Niekoľko špeciálnych snímacej funkcie.Aktívne a neaktívne snímanie zistí prítomnosť alebo nedostatok pohybu, a ak zrýchlenie na akomkoľvek os presahuje úroveň nastaviť užívateľ.Kliknite na senzor test jedno, dvakrát ťuknite na položku.Voľný pád funkcia detekcie zistí, či je zariadenie klesá.Tieto funkcie môžu byť mapované do jednej z dvoch prerušiť výstup kolíky.Integrovaný, patentovaný 32 úrovni first in first out (FIFO) rezervy, ktoré môžu byť použité na ukladanie údajov na zníženie hosť procesor zásahu.Režim nízkej spotreby energie umožňuje prah snímanie a pohybu, zrýchlenie merania v extrémne nízku spotrebu energie na základe pohybu na základe smart power management.

Štandard

2.0-3.6 VDC napájacie napätie

Ultra low power: 40uA merania režim pre 0.1 uA pohotovostnom 2.5 V

Kliknite na tlačidlo / dvakrát kliknite na detekciu

Voľný pád test

SPI a I2C rozhrania

DOKUMENTY

Arduino Knižnice (IDE kompatibilné 1)

Nákladný list

Tri osi akcelerometer ADXL345 X1

Štítky: adxl345, mg996r, pc siete, uln2004, urduino, rpm senzor, arduino dosky, box pre arduino uno, čip ne555, si4825 a10.

Položka Druh FM Vysielačov
Názov Značky MLLSE

Napíšte svoju recenziu!

Tri osi akcelerometer ADXL345

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty