ALIDOLL 158 cm (5.18 ft) kórejský Super Model Reálneho Silikónové Sex Bábiky pre Mužov Dropshipping TPE Láska Bábika Gumy Žena Doprava Zadarmo

Novinka

€589.03

PREDAJ TOP

ALIDOLL 158 cm (5.18 ft) kórejský Super Model Reálneho Silikónové Sex Bábiky pre Mužov Dropshipping TPE Láska Bábika Gumy Žena Doprava Zadarmo

Dostanete skutočný bábika, ktorá je 100% isté, ako obrázky!

Vítame Dropshipping Objednávok z celého sveta!

Špecifikácie Produktu

Výška: 158 cm (5.18 ft)

Hmotnosť: 33kg (72.75 lb)

Brestská Veľkosť: 82 cm (32.28 v)

Pás: 48 cm (18.89 v)

Boky: 75 cm (29.52 v)

Pošvy, Hĺbka: 17 cm (6.69 v)

Análny Hĺbka: 17 cm (6.69 v)

Ústne Hĺbka: 14 cm (5.51 v)

Fotografie môžu mať citlivé obsahu.Ak potrebujete podrobnejšie fotografie, kontaktujte nás.Pošleme necenzurované fotografie na vás.

Keď si svoju objednávku, prosím zanechať odkaz na Poznámky nasledujúce údaje:

Farbu Kože+Farba Očí+Necht Farba+Necht Farba

Ak si nenechávajte žiadne správy k nám, budeme predvolené, aby ste si bude vyžadovať isté bábiku ako v našej reklamnej fotografie.

Farba Kože

Naše bábiky 3 pokožky, farby na výber: Pšenica farby, Dužina farby a Bielej farby.Môžete si vybrať jednu z nich, keď si miesto vašej objednávky.

Farba Očí

Naše bábiky 3 očí farby na výber: Čierna, Modrá a Zelená.Môžete si vybrať jednu z nich, keď si miesto vašej objednávky.

Necht Farba

Prosím, pošlite nám farba číslo necht po poriadku.Ak nechcete vybrať, necht farby budú náhodné.

Necht Farba

Prosím, pošlite nám farba číslo nechtu po poriadku.Ak nechcete vybrať, necht farby budú náhodné.

Stojí alebo Nie Stojace

Ponúkame Stojí, alebo Nie, Stojí výber.Vyzerajú rôzne na nohy.Môžete si vybrať, čo sa vám páči.

Splatné Možnosti predvolené bábika je bez nasledujúce voľby.Ale vieme poskytnúť nasledujúce možnosti pre vás, ak potrebujete.Dodatočné náklady na ne sú: 1 - Znejúce funkcia: USA $80 2 - Vykurovanie funkcia: USA $120 3 - Ochlpenie: USA $60 kontaktujte nás, ak potrebujete niektorý z týchto možností.Pošleme vám prepojenie platby za všetky z vyššie uvedených možností.

Pozemok obsahuje Jednu bábiku a niektoré darčeky.

Dary, ktoré zahŕňajú:

Jeden Parochňu+Jeden Súbor Oblečenie+Jeden Cleaning Tool+jedny Rukavice+Jedna Vykurovacia Tyč

Sme pack naše bábiky veľmi pozorne, a uistite sa, že je to bezpečné.To je úplne neutrálne balenie, takže nikto nebude vedieť, čo je vo vnútri papierové krabici.Vaše súkromie bude 100% chránené.

1. Oblečenie na Nosenie

Nepoužívajte, prosím, na sebe tmavé farby a ľahko fade oblečenie na bábiky, pretože akonáhle silikónové alebo TPE je farbená, je ťažké, aby zmyl farby.Takže stačí nosiť farbu svetla oblečenie na bábiky.Nedávajte olej alebo atrament vedľa bábika v prípade, že bábika je farbený.Prosím, umývanie pančuchy pred použitím.A prosím dať nejaké mastencového prášok na bábiku pred nosia oblečenie.

2. Pomocou Bábiky

Prosím dať nejaké mazivo na bábiku pred použitím.Odporúčame vám použiť kondóm.Nechcem byť príliš hrubý na bábiku, ako ona je veľmi jemná.Hoci kostru bábika je vyrobená z dobrého materiálu, je lepšie liečiť bábika jemne.Nepoužívajte nechtom alebo iné ostré predmety znížiť bábiku.Ak existuje akékoľvek prasknutia na bábiky pokožky pri používaní, prosím, nebojte sa.Len povedzte nám a pošleme na niektoré opravy lepidlo na vás.Keď sa zobrazí lepidlo, prosím, dať to na pretrhla miesto a zatvorte roztržku.Položiť bábika plochou na podlahe a pretrhol miesto bude liečiť po 24 hodinách.

3. Dojčenia Bábika

Prosím, použite vody pod 40ºC na umývanie bábiku.Po umytí, dajte niektoré mastencového prášok na bábiku.Počas umývania, spoločné medzi hlavy a tela sa dá umyť pod vodou.Na hlavu, použite čisté mokrý uterák na utretie tváre jemne, ktoré môžu mať make-up na dlhší čas.Pre pošvy, použitie vody a sprchový gél na čistenie priamo.Nepoužívajte alkohol, silný alkalický čistiaci prostriedok alebo bielenie vody na čistenie bábiku.Každých 10 až 20 dní bábiky by mali byť vyčistené.

4. Skladovanie Bábiky

Udržať bábiku na suchom a chladnom mieste.Uistite sa, že miesto je čisté.Vyhnite sa príliš vysoká teplota alebo príliš nízka teplota.Ideálna teplota je: 3-35 ºC.Neumiestňujte ťažké objekt na bábiku.Položiť bábika plochou na podlahe alebo v poli.

5. Ako sa Pohybovať na Bábiku

Prosím pozrite si návod na fotke nižšie a postupujte podľa červená šípka smerom presunúť bábiku.

Všetky naše výrobky sú testované pred pack ing a dostali nasledovné certifikáty: CE, ATC, CCC, FCC, EN a GS, atď.Takže si môžete kúpiť naše bábiky bez akejkoľvek obavy o kvalitu.Naša kvalita je najlepší na trhu sex bábiky.

Štítky: 170cm v sex bábiky, krása sex, dievča školy sex, skutočné silikónové sex bábiky 165cm kostra, kórea sex, bábika skutočný sex, sex mačička váš telefón bábika pre masturbator, mužského pohlavia bábika s robertek, stolička sex, bábika váš telefón.

Nohy Typ Stojaca Typ alebo Nie Stojaca Typ
Názov Značky Gustoalidoll
Farba Kože Pšenica Farby, Dužina Farba, Biela Farba
Sex Je K Dispozícii Orálny Sex, Análny Sex, Vagina Sex, Prsia Sex
Položka Druh Sex Bábiky
darčeky Parochňu, Náhodné, Oblečenie, Rukavice, Vysávač, Kúrenie Prút
Prispôsobené Možnosti Kože, Parochňu, Farba Očí, Nechty, Nohy
Výška Možnosti 158 cm (5.18 ft)
Certifikáty CE, FCC, EN, GS, CCC, ATC
Štruktúra Silná Kovová Kostra
Farba Očí Hnedá, Modrá, Zelená, Čierna
Typ Produktu 158 cm Japonský Super Mäkké Silikónové Sex Bábiky
Číslo Modelu G1583345
Materiál Lekárske TPE

Napíšte svoju recenziu!

ALIDOLL 158 cm (5.18 ft) kórejský Super Model Reálneho Silikónové Sex Bábiky pre Mužov Dropshipping TPE Láska Bábika Gumy Žena Doprava Zadarmo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty