USB 3.0 Externý Napaľovačka diskov DVD Writer Rekordér DVD Prehrávač MAC OS Windows XP/7/8/10 ABS Plast RW Optická Jednotka CD/DVD ROM

Novinka

€17.18

Funkcie:

Silný kompatibilita

Podpora pre windows XP, pre Okná 7 a novšie, Mac OS, stôl a notebook, takmer všetky operačné systémy, nie je potrebné pre model adaptácie.

Ľahko sa prenáša

S malej veľkosti a nízkej hmotnosti.To len váži 360 g, ktoré si môžete dať ho do svojho vrecka, pričom sa kdekoľvek.Nemusíte vždy počítač vziať do práce, stačí sa CD a riadiť všetko, čo môže byť jednoduché.

Vysoký výkon

Optická jednotka podporuje opravy chýb a shockproof.Nemusíte nastaviť CD mieste znova a znova.Okrem toho, To nebude robiť hlasný hluk, keď je v práci, a s rýchlosť písať a čítať, šetrí váš čas.

High-kvalitné a trvanlivé

Na spodku sú protišmykové gumené rohože, ktoré môžu zabrániť jeho pošmyknutia a pádu.Vstavaný kábel a groove dizajn umožňuje ľahko organizovať a vykonávať, a vyhnúť sa časté trenie, zvyšuje jej životnosť.

Jednoduché ovládanie

Vybavený s USB3.0 USB C kábel, ľahko pripojiť s vaším počítačom, a tam je dotknite sa tlačidla podporu jedným z kľúčových pop-up.

Špecifikácie:

Typ:externá optická jednotka

Materiál:ABS

Položka farba:čierna

Množstvo:1pc

CD zaťaženie:typ zásobníka

CD formát:DVD-RW, VCD

Pamäť kapacita :8 MB

Napíšte rýchlosť:6X

Rozhranie:USB3.0 typ-C

Dĺžka kábla:25 cm/9.83 palec

Veľkosť:15*14*2cm/5.90*5.50*4.72 palec(L*W*H)

Čistá hmotnosť:360 g/oz 12.70

Package:

1*optická jednotka

1*balenie

Balenie zoznam

1*optická jednotka

1*balenie

Štítky: vymazateľné mini dvd rw, cd prehrávač, artis dvd prehrávač, onn dvd rekordér, DVD, sony dvd prehrávač tv, ridata dvd dl, dvd usb, bd diskov, cd prehrávač stenu.

Patrí Displej No
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky powstro
Použitie Prenosné
Package Áno

Napíšte svoju recenziu!

USB 3.0 Externý Napaľovačka diskov DVD Writer Rekordér DVD Prehrávač MAC OS Windows XP/7/8/10 ABS Plast RW Optická Jednotka CD/DVD ROM

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty