Najlepšia kvalita 1pc sprievodca Loptu skrutku SFU1204 - L 560mm + 1pc RM1204 Ballscrew Ballnut štandardné spracovanie na CNC BK10 / BF10

Novinka

€18.83

Stav: Úplne Nové

Typ: RM1204 ballscrew

Pôvod: vyrobené v Číne pevniny Pakage zahŕňajú:

1pcs RM1204-L560mm ballscrew-C7+ 1pcs signle príruby ballnut s end obrábanie

K rukám:

Ak potrebujete Hliníkový držiak matica bývanie alebo ukončiť podporu, prosím kliknite nižšie na odkaz, vďaka.

1. Prosím Pozornosť 560 mm celková dĺžka(vrátane ballscrew dĺžke a dvoma koncovými obrábané diely dĺžka).

2. môžeme znížiť ballscrew dĺžke, ako sa vám to páči, ak potrebujete nejaké iné dĺžky, ktoré nie sú uvedené na našej predajni, prosím, kontaktujte nás.vďaka.

3. Tento odkaz našich guľôčkovej skrutky je vrátane konci obrábania , budeme podľa týchto štandardných kreslenie na dokončovacie maching časť v nižšie čerpanie, alebo máte svoj vlastný kreslenie, prosím, pošlite nám ich hneď, ako si poradí.

RM1204 ballscrew konci obrábania odporúčame Rozmer

snažíme sa o 100% spokojnosť zákazníka!

Ak ste spokojní s našimi službami, prosím zanechať päť hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu a zanechajte nám pozitívne hodnotenie ohlasy.Náš systém vám automaticky urobiť to isté pre teba.

Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, dáme vám o uspokojivú odpoveď, Ďakujem vám veľmi pekne!

Robíme všetko, aby sme zaručili vašu spokojnosť pri každej objednávke, ak nie ste spokojní s tovarom, môžeme ponúknuť vrátenie peňazí v 7days po doručení balíka v pôvodnom stave, okrem poštovné a manipulačné poplatky.

Adresa na pozemok nie je naše, to je poštár adresu.Takže, prosím, nenechajte loď na túto adresu.Prosím, kontaktujte nás pre spiatočnú adresu, než sa vrátiť ho, inak nemôžeme získať pozemok, ktorý ste vrátili a budeme sa nemusíte akceptovať vrátenie požiadal.

ak ste z Brazílie, musíte poskytnúť svoje CPF ČÍSLO(DAŇOVÉ ČÍSLO) k nám.

ak sa nemôžete dostať balík z dôvodu politiky vo vašej krajine, nebudeme mať stratené .dúfam, že ste porozumeli, ďakujem!

Štítky: guľôčkovej skrutky cnc router, ballscrew, cnc skrutka, sfu, ballnut, 1204 matica, 12 mm ballscrew, sfu1204 800mm, bk10, ballscrew sfu1204.

Pôvod Čína
Presnosť C7
Druh ballscrew
Názov Značky Golmart
Sprievodca Šírku alebo Priemer 12 mm
Priemer 12
Skrutka Ihrisko (olovo)
Číslo Modelu sfu1204
Model SFU1204 RM1204
Sprievodca Dĺžka 560mm

Napíšte svoju recenziu!

Najlepšia kvalita 1pc sprievodca Loptu skrutku SFU1204 - L 560mm + 1pc RM1204 Ballscrew Ballnut štandardné spracovanie na CNC BK10 / BF10

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty