Kolo Roztomilý Poms Úložný Kôš Premium Cylindric Vrecoviny Plátno Práčovňa Hračka Úložný Kôš, Najlepšie Izba Dekor Bránia Organizátor

Novinka

€23.29

Informácie o produkte

Prírodný Materiál: 100% Ramie Bavlnená Tkanina

Veľkosť: 14.5'(výška) x 12,5'(priemer)/37(výška) x 32 CM(priemer)

Stojí & Skladacie: Stojí pevne na svojich vlastných pre rôzne úložisko s veľkou kapacitou a ľahko sklopiť plochou pre úsporu miesta i keď nie v použitie.

Rozkošný Dizajn: S roztomilý pom poms dizajn, táto hračka skladovanie práčovňa kôš, cute a populárne medzi rôznych ľudí, najmä dieťa a dieťa, skvelý nápad aj ako darček.Kolo práčovňa prekážkou je zábava, pridáva splash farby na každej miestnosti a zároveň je funkčné.

Udržať Izby Organizované A Minimálne: Táto veľká práčovňa kôš môže byť použitý ako: práčovňa kôš, deti hračka kôš, škôlky, kôš, alebo ako deka koša.Môžete ho pri kdekoľvek chcete, cez vašu posteľ, vedľa pohovky, práčovňa a tak ďalej.Skvelé pre škôlky, detská izba, herňa, plavidlá, izba, kúpeľňa, kuchyňa a šatník organizácie atď.

Vlastnosti Produktu:

- Premium Materiál: Vyrobené z ľanu a bavlny

- Viacúčelový: Môže byť použitý ako deti" hračky skladovanie, triedenie taška, oblečenie brzdia alebo iné pomôcky, nádoby.

- Robustná a Skladacie: Stojí na vlastných, aj keď to"s prázdne.Jednoducho sklopiť plochou pre úsporu miesta i keď nie v použitie.

Rozmer:

Položka Priemer: 12.5'/32 CM

Položka Výška: 14.5'/37 CM

Umývanie Pokyny:

1. Nepoužívajte práčku na čistenie bránia.

2. Použitie vlhkou handričkou utrite nečistoty.

Štítky: canva pro, práčovňa rack, plátno juty, odtlačkový práčovňa, roztomilý práčovňa bránia, laundri, kábel juty, kôš na bielizeň, plátno bránia, košík práčovne.

Štýl STREDOZEMNOM
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Bavlna
Funkcia Eco-Priateľský

Napíšte svoju recenziu!

Kolo Roztomilý Poms Úložný Kôš Premium Cylindric Vrecoviny Plátno Práčovňa Hračka Úložný Kôš, Najlepšie Izba Dekor Bránia Organizátor

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty