Vlastné ZLATO Kruhu svadobné valentínske Pozadie bannery deti detská izba girlandy zapojenie narodeniny buntings strany photobooth

Novinka

€26.68

ŠPECIFIKÁCIA:

* Všetky tvary sú udrel rukou zo starostlivo vybraných karta zásob a zošity.

* Môžete zvoliť rozmery vaše pozadie.Pozri posledné foto pre diagram na dostupné rozmery alebo správy mi na vlastné dimenzie.

Veľkosť kruhu: 2"

** V závislosti na našom punč sme si "Veľkého" srdce nemusia všetky spôsoby, ako byť presný na obraz, ale to bude väčšie ako malé srdce.

* Jeden prameň z garland je zavesená o každé 4 cm.Každé 3 ft široký garland prichádza s 10 prameňov.

------------------------------

DREVO ALEBO LANO?

Sme zavesiť svoje pozadie z vášho výberu z drevených topoľ barov alebo juty lano.

--LANA: Prichádza s možnosťou lano na koncoch pre viazanie.Tie im na háčiky alebo križovať ju na stenu s pripináčiky.

Drahý priateľ, máme vlastnú továreň, aby sme mohli navrhnúť akýkoľvek štýl alebo akúkoľvek farbu poháre na víno, fixky, tortu obaly,candy boxov a pozvánky.Ak potrebujete akúkoľvek pomoc, pls kontaktujte nás.Vďaka.

Ak si objednáte, pls povedzte nám, na farbu, ktorú chcete v poznámke stĺpec alebo správu na nás(ak príznaky sú určené pre prispôsobené jeden, pls povedzte nám, vlastné detaily, ako sú text, iniciálky mien a tak na v predávajúcemu poznámka rovnako).Akceptujeme mix farieb alebo len na určité iné farby.Pls dajte nám vedieť, aké farby sa vám chcieť.Inak bude loď obrázok farba na vás.Každý kupujúci dostane krásny darček od nášho obchodu.

Chceli by ste rovnaké garland v iných farbách - žiadny problém, len sa ma pýtajú :) mám veľa farieb na sklade, prosím, dajte mi vedieť v "správu predávajúcemu" políčko pri objednávke alebo hlásenie sa k nám po objednaní.

. Vyberte si z nižšie:

Štítky: pohár oz6, atrament 309, grabers, cítil tv, f30 bsm, fil pero, coozies, hra c1, g7 lvds.

Názov Značky PARARTDIY
Číslo Modelu 001
Klasifikácia Produkcie Bannery
Príležitosti Vianoce
Materiál Papier

Napíšte svoju recenziu!

Vlastné ZLATO Kruhu svadobné valentínske Pozadie bannery deti detská izba girlandy zapojenie narodeniny buntings strany photobooth

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty