100ml Náhradná Atrament Pre HP 910 910xl Office Jet Pro 8035 8028 8025 8022 8020 Pre HP Canon Ploche atramentové Atramentové Tlačiarne

Novinka

€7.25

Kompatibilné modely: a Canon všeobecné atrament

Tlač, farba: black/cyan/červená/žltá

Atrament kapacita: 100 ML/kus

Skladovateľnosť: produkt sa môže skladovať neotvorené pri izbovej teplote po dobu 2 rokov

Poznámka: Prosím, majte ju mimo dosahu detí, vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu, a uchovávať pri izbovej teplote.

Použiteľné modely: vhodný pre HP Canon ploche atramentové tlačiarne balík zahŕňa:

1*atrament Funkcie:

1. Pomocou uhlíka nula technológia, ktorá je priemer častice obsiahnuté v atrament má tendenciu 0. Laicky povedané, tryska nezablokuje dlhodobé používanie.To je kľúč k tomu, či je kompatibilné atramentové kazety je schválite.

2. Č klinčekmi, žiadne poškodenie tlačiarne hlavu, hodnota pH atrament je podobné pôvodnej farby, produkt je filtrovaný na zabezpečenie jednotnej veľkosti častíc, ion koncentrácie, atď., porovnateľné ukazovatele výkonnosti pôvodnej farby, a v podstate sa zabránilo tryska upchávaniu To môže dokonca dôjsť k poškodeniu tlačovej hlavy.

3. Dobrý plynulosť, prísna kontrola surovín, reagencie, vody a iných surovín, a rozšírené testovanie zariadení pre prísne proces kontroly, aby zabezpečili, že tryska nie je suché po dlhú dobu, čo vedie k vysokej úrovni plynulosti atramentu.

4. Atrament kvalita je stabilný.Atrament je prísne kontrolované z hľadiska surovín, technológie výroby, ukazovatele výkonnosti, atď., aby sa zabezpečilo, že farby môžu byť uložené na tri roky v neotvorenom štátu pri izbovej teplote, a tlačený výstup môžu byť uložené na dlhú dobu, a kvalita môžu byť Porovnateľné originálny atrament.

5. Dobrý tlačová efekt a živé farby.Dobré svetlo odpor, vytlačený obrázok môže byť uložené na dlhšiu dobu.

6. V 100ML atrament je zabalený v ostrá-hrdlom fľaše, ktoré je výhodnejšie pre nepretržitú dodávku atramentu, a môže zabrániť atrament z úniku sa pri pridávaní atrament, čo je výhodné pre vás, ak chcete pridať atrament a chcete ušetriť atrament.

7. Zelená a ochrany životného prostredia: použitie PP, alebo BOKY gumy, pridať rozložiteľné zložky, ktoré môžu byť rozložené prirodzene, s dobrou uplatnenie a flexibilitu a zníženie znečistenia životného prostredia.

8. Úspora nákladov: Za predpokladu splnenia kvalitou tlače osobných a bežné kancelárske prostredie, vybrali náš spotrebný materiál môže ušetriť viac ako 85% náklady na tlač za rok.Bezpečnostné opatrenia

1. Použite, prosím, čo najskôr po otvorení atrament fľaša spp, a snažte sa to zapečatené, keď nie v použitie.

2. Farba atramentu, musí zodpovedať farbe kód atramentové kazety, aby sa zabránilo pridanie zle atrament, inak vytlačený obrázok, bude skreslený a farbu obsadenie.

3. Nie squeeze atrament fľaša príliš rýchlo, aby sa zabránilo atrament pretečeniu.Poznámka: Self-plniaci atrament šetrí náklady a chráni životné prostredie, ale kľúčom k úspešnej atramentová náplň je vybrať vysokej kvality atramentu, a dozvedieť sa, naplňte ju vedecky.

Po prvé, plné atramentové kazety, musí byť nepoškodený.Ak tam je veľa odpor alebo únik atramentu pri vypĺňaní atrament, atramentové kazety je poškodený a nemôže byť použitý.

Po druhé, množstvo atramentu pridané by mali byť mierny.Ak množstvo atramentu je preplnená, že to nebude len spôsobiť únik atramentu, ale preteká atrament je veľmi pravdepodobné, že mokré časti strojov a spôsobiť skrat a poškodenie stroja.Ak ste sa pridať príliš veľa atramentu, utrite atramentové kazety a tlačovej hlavy s mäkkým tkanivom absorbovať prebytočný atrament.

Okrem toho, vyhnúť atramentové kazety z toho, že je vystavený vzduchu na dlhý čas vyschnúť a stať sa zablokuje.Viac štandardizovaný prístup je vyplniť atramentových zásobníkov okamžite po atrament je naplnená, a vytlačiť okamžite po vyplnení a atrament.Ak to nie je dočasne použiť, môže byť uložené v tlačovej hlavy ochrany klip.Špeciálna gumová podložka môže zablokovať vzduch a udržujte ho dlhodobo zmáčanie trysiek.Ak atramentových zásobníkov trysky sú suché a blokované, neponárajte tlačovú hlavu časť (s výnimkou circuit board) v teplej vode asi 10 až 20 minút rozpustite sušené farbivo (vezmite prosím na vedomie, že doska musí byť suché počas tohto procesu), a potom vytlačiť, Dať hlavu na pár mäkké papierové uteráky absorbovať zvyškovej vody a atrament z trysky.Nie utrite tlačovú hlavu príliš ťažké.Počet krát atramentová kazeta je naplnená, je ovplyvnená jeho nástavec a hubica život.Poznámka: nie pridať atrament príliš rýchlo, aby sa zabránilo pretečeniu.Okrem toho, suma by mala byť mierna.Ak atrament je nadmerné, nielen to spôsobiť únik atramentu, ale preteká atrament je veľmi pravdepodobné, že mokré časti a ovplyvňujú vzhľad.Ak ste sa pridať príliš veľa atramentu, zľahka navlhčenou atramentové kazety a tlačovej hlavy s mäkkým papierovým uterákom absorbovať prebytočný atrament.

Štítky: farba canon pg 545, offic 2019, canon pixma, hp vr ploche, farba hp 122, ricoh papier do tlačiarne, 2020 lisovania, hp, canon atrament pre tlačiarne, hp 21xl atrament.

Názov Značky CUJMH
Pôvod CN(Pôvodu)
Bulk Balenie Áno
Funkcia Pôvodný
Číslo Modelu Náplň atrament pre HP 910 910xl Office
Kazety Stav Plná
Kompatibilné Značky HP pre Atramentové tlačiarne
Druh atramentové kazety

Napíšte svoju recenziu!

100ml Náhradná Atrament Pre HP 910 910xl Office Jet Pro 8035 8028 8025 8022 8020 Pre HP Canon Ploche atramentové Atramentové Tlačiarne

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty