Silikónové Hubky Prostriedky Na Umývanie Riadu Kuchyňa, Pračka Potravín-Stupeň Jedál Viacúčelový Huby Non Stick Čistenie Kuchynského Kefa

Novinka

€0.11

29523 Hot Predaj Funkcie:

. Huby jedál pohodlné uchopenie kĺzaniu z mokré ruky, ľahké dosiahnuť rohoch okuliare, poháre, panvice a hrnce.

. Vyrobené z prvotriednej kvality silikónové, ľahko sa čistí, práčky odradí od vzniku žiadne baktérie alebo zápachu.

. Zdravá kuchyňa kremíka umývačky práčky, ktorá je prirodzene antibakteriálna, pretože to nie je.Neobsahuje baktérií a plesní, pretože to rýchlo schne.

. Silikónové antibakteriálne kefky sú navrhnuté tak, aby sa jedlo práčky alebo vegetarián práčky.Môžete použiť tieto silikónové kefa na umývanie riadu tanier, pohár, hrniec, panvica, ovocie, zelenina, auto, vaňa, a tak ďalej.

. Aj keď je pravda, že naše antibakteriálne hubky, vyžaduje viac úsilia na čistenie úsilie stojí za to, ako vaše zdravie je v stávke.

Špecifikácie:

Materiál:Silikón

Farba:Modrá,Červená,Ruža Červená,Oranžová

Veľkosť:priemer 115mm, thickness15mm

Package zahrnuté:

1 x Jedál Kefa

Poznámka:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

2.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka.Vďaka!

Štítky: piquadro späť pack, pipsocket balzam na pery, mäso klieští kuchyňa, škvrny winni pú, pal 4a dvere otvárač, papierové štítky tanec, im mesiac dekorácie, rastrové dreva folie, peaceminuse tričko.

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky PREUP
Materiál Silikónové
Funkcia Eco-Priateľský

Napíšte svoju recenziu!

Silikónové Hubky Prostriedky Na Umývanie Riadu Kuchyňa, Pračka Potravín-Stupeň Jedál Viacúčelový Huby Non Stick Čistenie Kuchynského Kefa

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty