Nádherné ľudové kontajner socha čistej mosadze socha lotus leaf lotus rodiny dekorácie pero kontajner

Novinka

€67.42

Upozornenie:

Som podnikateľov, zberateľov v Pekingu,Ako viete,kultúra 5000 rokov Čínskej histórie obsahuje neoceniteľné histórie a kultúry všetkých umení,

1. Môj obchod ponúka najviac anique starožitnosti Čínske výrobky.Sochy, teapots, kadidlo, obrazy, vázy.Zvýši počet nových položiek každý deň.Venujte prosím pozornosť na mojom obchode a zberateľstvo. 2. Ak si chcete kúpiť viac položiek, môžete mi poslať správu.Prijať čiastočné diskutovať ceny.Väčšina položiek ponuky zadarmo, prepravné služby.Nebojte sa, pretože ceny komodít sú vyššie ako daň vo vašej krajine zvyky.Zvyčajne sme sa, aby v prípade, že počet položiek pre vás pošlite jeden alebo niekoľko parciel, všetky ponúkajú sledovania služby.Colné bude písať deklarovanej hodnote asi 10 usd na obale. 3. Rusko, usa, Ukrajina, všetky parcely podľa epacket parcely (EMS),čas príchodu o 7-12days 4. Veľká Británia, Austrália, Kanada, Francúzsko, zákaziek v hodnote viac ako $ 49, všetky parcely podľa epacket parcely (EMS),čas príchodu 5-15days 5. Ostatné krajiny: čas príchodu 10-25days.Brazílie a niektorých iných krajinách, colnej politiky trvá dlhšie.Prosím pochopiť .čas príchodu 35-65days 6. prosím, pošlite mi správu hovoriť o viac . 7. ak zistíte, že niektoré položky sa vám páči , Prosím, odoslať objednávku v čase,, pretože zásob nie viac .keď som dostali ste objednávku ,zašle svoj pozemok 1-3days. 8. ak máte nejaký problém o platbu , prosím, kontaktujte ma

Shippment

1. Budeme loď položiek do 3 pracovných dní po zaplatení je dosiahnutá.

2. Čína Príspevok Air mail.Zvyčajne to bude trvať 10-25 pracovné dni, aby sa dospelo.

EMS Zvyčajne to bude trvať 8-18 pracovné dni, aby sa dospelo .

Všetky potom závisí aj od miestnych rýchlosť doručenia.

3. Položky budú označené ako "dar" alebo "vzorky" a s nižšou hodnotou pre jednoduché colné odbavenie.

4. Budeme loď na predvolenú adresu do Úschovy, ak nie ste nás informovali,a telefónne číslo je dôležité, keď opustíte vašu adresu.

5. Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody ,oneskorené alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby.

Po Službe

Ak zistíte nejaké problémy s kvalitou keď sa zobrazí položka(y) z nás.

Ak máte nejaké problémy, keď sa dostanete tovar, Prosím obráťte sa na nás bez váhania do 3 dní.Samozrejme, ak nie ste spokojní so svojím nákupom, Prosím, poslať späť položku do 14 dní .Budeme radi, vymeniť, nahradiť alebo vrátime v plnej výške.Ak sa vám páči náš item(s), alebo máte nejaké otázky s nimi, Prosím, kontaktujte ma pred vašu cenovú ponuku.My sa budeme snažiť urobiť, aby vám pomohol.A dostanete odpoveď do 24 hodín.

Štítky: vyrezávané lotus, socha lady, mosadz list, crystal lotus, plavidlá pre šperky, mosadz dekor, konektor list, plavidlá, šperky, sklo lotus, sklo so suvenírmi.

Regionálne Funkcie Čína
Názov Značky EASTCODE
Materiál Kov
Tému RASTLINA

Napíšte svoju recenziu!

Nádherné ľudové kontajner socha čistej mosadze socha lotus leaf lotus rodiny dekorácie pero kontajner

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty