Pre Motorola Moto M Luxusné PU Kožené puzdro pre Moto M XT1662 Flip Cover obal pre Motorola M XT1662 Pokrytie Mobilného Telefónu Tašky 5.5"

Novinka

€6.06

Pre Motorola Moto M Luxusné PU Kožené puzdro pre Moto M XT1662 Flip Cover obal pre Motorola M XT1662 Zadný Kryt na Mobilný Telefón Tašky

- 100% Zbrusu Nových Prípadov

- Vyrobený z vysokokvalitného Materiálu

- Módny dizajn, Ľahký a Odolný

- Chráňte svoje cenné investície z poškriabaný a škody

- Packed s funkciou opp taška

- Prípade mobilného Telefónu * 1 ( nemusia zahŕňať telefón)

-- Sme podporu zmiešané farby objednávky, ak si chcete kúpiť sadu rôznych farieb, prosím, určiť farbu a počet v správe, alebo nás kontaktujte on-line, budeme loď podľa vašich vybrané položky.Vitajte na veľkoobchod .

-- Ruský priateľ, Prosím, vyplňte príjemcu, úplný názov v poradí, v dôsledku novej politiky ruskej colnej, inak by ste pravdepodobne nebude prijímať package konečne.Vďaka za pochopenie

-- Prijímame len Alipay .Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

-- Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

-- Zásielky podporu Čína príspevok air mail , Epacket , EMS , DHL .

-- Objednávky budú spracované včasné po zaplatení overenie.

-- My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

-- Ak ste si dostal tovaru do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás na rozšírenie dilivery dátum , vďaka

-- Sme profesionálny výrobca prípade mobilného telefónu v Číne.Naše výrobné môže produkovať veľa druhov telefóny, príslušenstvo.

-- Ponúkame na predaj telefón príslušenstvo celého sveta, zákazníkov veľmi páči dizajn našich výrobkov .Povedali, že výrobky sú najlepšie, čo majú splniť.Väčšina z nich udržať veľmi dlhodobej spolupráce s nami.

-- Naši profesionálni a skúsení technici boli špecializujúca sa na telefón prípade viac ako 5 rokov, vedia presne, aké dizajn je vhodný pre ľudí a aký dizajn by kvality lepší .myslíme si, že to bude najväčšia podpora pre našich zákazníkov, sme si istí, že môžete rozšíriť svoje podnikanie rýchlo v budúcnosti na veľmi dlhé obdobie a ďalšie oblasti.

-- Ponúkame našim klientom najlepšiu kvalitu telefón výrobku tak, že môžu zarobiť najväčší zisk.Máme prísne QA a QC systému.Opravu sadzby náš produkt je pod 1‰ .

-- Silné výrobné kapacity : 50000 ks za mesiac, ktoré by mohli poskytnúť všetky prispôsobené dizajn telefónu prípade, alebo balíku na vyžiadanie.

Štítky: moto g6 hrať xt1922, google nexus 9, motorola razr, , prípad motorola razr, k1 dotykový displej, pre moto e4, moto g moc, motorola m, moto m xt1663, batéria nexus.

Podpora peňaženky Áno
Kvalita Vysoká Kvalita++++++
Veľkosť 5.5
Názov Značky ENGOI
Funkcia Ultra Luxusný Flip Case
Druh Flip Case
Pôvod CN(Pôvodu)
Farba Black Rose, Béžová, Modrá, Šedá, Zelená, Fialová, Hnedá
Kompatibilné Značky Motorola
Štýl Obchodné flip + Magnet flip

Napíšte svoju recenziu!

Pre Motorola Moto M Luxusné PU Kožené puzdro pre Moto M XT1662 Flip Cover obal pre Motorola M XT1662 Pokrytie Mobilného Telefónu Tašky 5.5"

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty