Ultra Tenké Ochranné puzdro Pre Samsung Galaxy Sledujte 3 45Mm 41Mm Sledovať, 3 Mäkké Duté Von Smart Hodinky Ochranný Kryt

Novinka

€0.50

Popis:

Funkcia:

DOBRÚ ZNÁŠANLIVOSŤ

Vyrobené z vysoko kvalitného, anti-scratch mäkké TPU, flexibilné, bezpečnosť a ochranu životného prostredia, žiadne podráždenie na ľudskú pokožku.Tento á prípade sa vzťahuje na všetky okolo okrajov, udržuje sledovať štyri strany preč škrabancov a poškodenia, tiež zdobiť vaše hodinky dokonale.

VYSOKÁ KVALITA MATERIÁLU

Tento soft TPU puzdro je navrhnuté s presné výrezy pre funkčné tlačidlá a porty.Ľahký prístup ku všetkým tlačidlá, tlačidlá, snímače a sledujte funkcie.

PERFEKTNÁ OCHRANA

Ľahký a mäkký materiál, aby prípade jednoduché na inštaláciu a odstránenie, zlato-á a hladké prípade povrch poskytuje bohatšie farby a viac lesku.Pretože navrhnutý bez screen protector, môže byť použitý pre športové, vonkajšie a vnútorné.

Špecifikácie:

špecifikácia:

Meno: Smart hodinky ochranné puzdro

Materiál: TPU

Váha: cca 5g

Farba: ako je znázornené

Produktová model: Samsung Galaxy Sledujte 3 41/45mm

Package Zahrnuté:

1*Pre Samsung Galaxy Sledovať prípade 3

Štítky: protector samsung smartwatch, galaxy hodinky, rám galaxy sledujte 3, kórea smartwatch samsung, smartwatch námestie samsung, smartwatch digital samsung, náramok galaxy sledujte 3, pôvodné smartwatch samsung, fitness smartwatch samsung, samsung sledujte 3 45mm.

Kompatibilita Android
Podpora Dropshipping
Farba ako je uvedené
Aplikácia Veková Skupina Dospelý
Druh Prípadoch
Názov Značky centechia
Materiál TPU
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia Iné
Jazyk ŽIADNE

Napíšte svoju recenziu!

Ultra Tenké Ochranné puzdro Pre Samsung Galaxy Sledujte 3 45Mm 41Mm Sledovať, 3 Mäkké Duté Von Smart Hodinky Ochranný Kryt

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty