20 Palcov štvortaktné Benzínové Kosačky Zastrihávač s Vlastným pohonom Ručné Push Park Zelene Kosenie Pletie Kosačky na Trávu, Záhradné Vybavenie

Novinka

€544.50

Parametre výrobku Model: BT-20ZZ Hmotnosť: 41KG Veľkosť: 80*59*44 CM Výtlak: 163CC Výkon: 5.5 HP Spustením metódy: ruka-natiahnutý recoil objem Palivovej nádrže, litre: približne 1,5 L motorový olej nádrž objem: cca 0,6 L Drive mode: ručné push/s vlastným pohonom výška Kosenia: o 3-8 cm Rezná šírka: 50 cm/20-palcový Trávy spôsobom: zadný rad/situ Zber bag, objem: 60L Šasi: Oceľ šasi Samostatné používanie benzínu a motorového oleja: Na kosačky na trávu je napájaný štvortakt benzínovým motorom, a benzínových a motorového oleja sa používa samostatne.Benzín by mal byť nad 90#, motorový olej je štvortaktné motorový olej, označené ako 4t-taktné, nepoužívajte dvojtaktné motorového oleja.

Bezpečnostné opatrenia pre používanie a údržbu kosačky na trávu

1. Pridať motorového oleja: motorový olej je kľúčom k dobrej kosačky na trávu použitie.Je prísne zakázané na štart bez pridania motorového oleja.Skontrolujte motor hladiny oleja pred každým použitím.Vyplniť olej presne podľa olej rozchod, olej, ktorý musí byť kontrolované medzi horné a dolné riadky lomka rozsahu, a to je najlepšie byť v jednej rovine s hornou líniou.Nadmerné olej spôsobí, ťažký dym, aby boli emitované z výfukového potrubia, motor sa prehriať a vzduchový filter sa ľahko zvlhčuje tým, olej, ktorý bude mať vplyv na výkon stroja.V závažných prípadoch, filter nevstúpi vzduchu a stroj nebude môcť zvuk.Príliš málo oleja, pod spodný riadok, spôsobí, že stroj ťahať valcov, čo bude vážne spôsobiť spojovacie tyče na prestávku a valca telo rozbiť. 2. Pravidelne meniť motorový olej: nový motor by mal byť spustený v pri nízkej rýchlosti na 20 minút pred použitím.Po 5 hodín prevádzky, nový motor, olej sa musí zmeniť.Metóda je prvý zvuk stroja na pár minút a potom to zastaviť (zmena olej dôkladne, keď je motor zohriaty), tilt celý stroj smerom olej mierku, alebo použiť nástroj na uvoľnite olej vypúšťaciu skrutku na dne mierkou na vypustite olej.Zmeniť oleja každých 50 hodín potom. 3. Vzduchový filter: Vyčistite vzduchový filter každých 8 hodín používania.Papier vzduchový filter element je potrebné vymeniť každých 50 hodín.Papier vzduchový filter nemôže byť čistené s tekutý čistiaci prostriedok, len zľahka využitý.Huba vzduchový filter môže byť použitý po tom, umyté s benzínom a sušené.Upozorňujeme, že keď je potrebné ju vyčistiť a naklonená nabok, iba na jednej strane vzduchový filter by mal byť obrátené smerom dopredu, aby sa zabránilo olej z tlmiacim vzduchového filtra. 4. Zapaľovacie sviečky: zapaľovacie sviečky by mali byť čistené uhlíka vklady každých šesť mesiacov a mali by byť nahradené každý rok. 5. Čepeľ zaostrovanie a vyváženie: Po čepeľ bola použitá na určitý čas, ak čepeľ nie je rýchle, vylepší to.Dávajte pozor na rovnováhu oboch stranách kotúča, a utiahnite skrutky na upevnenie kotúča. 6. Použitie bezpečnosť: Pred použitím vyčistite tehly, uhol žehličky, pne stromov a iné cudzie predmety na tráve.Je prísne zakázané pohybovať sa s polomerom 15 metrov pri použití.Nie náplň benzín interiéri.Vysypaný benzín, by mali byť zmazané.Nefajčite pri práci.Používajte ochranné oblečenie a okuliare.

Štítky: linkin park odznaky, topy south park bailey, hoodies linkin park, golier jurský park, parkoviská fenway park, jurský park cupcake, south park burrito, nárazník smartphone south park, kryt xiao south park, keyle south park anime.

Číslo Modelu BT-20ZZ
Názov Značky YESOK
podvozok Oceľovom ráme
Rezná Šírka 50 cm/20-palcový
VÝKON motora 5.5 HP
Stav Nové
Pôvod CN(Pôvodu)
Hmotnosť 41KG
Veľkosť 80*59*44CM
Výtlak 163cc
Objem palivovej nádrže, litre asi 1,5 L
To Lian

Napíšte svoju recenziu!

20 Palcov štvortaktné Benzínové Kosačky Zastrihávač s Vlastným pohonom Ručné Push Park Zelene Kosenie Pletie Kosačky na Trávu, Záhradné Vybavenie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty