RHYSONG Námestie Roztomilý Nechtov Prstene Pre Ženy Móda Dospievajúce Dievčatá z Nehrdzavejúcej Ocele ukazovák Zlaté Šperky, Zirkón Krúžok Č Fade

Novinka

€2.59

Vitajte na RHYSONG ŠPERKOV!!

______________________________________

O farby/veľkosti rozdiel: Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím pochopiť.Prosím, aby niektoré rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Prepravná metóda: Objednávka suma nižšia USD 5, poslať Ekonomickej oblasti logistiky.USD 5 alebo viac,poslať doporučene poštou.

Drop nakupovanie/veľkoobchod: Áno, podporu.

Zákaznícky servis: dostanete odpoveď do 12 hodín.(S výnimkou pre Čínsky Jarný Festival)

Recenzie: Prosím, nedávaj negatívne komentáre na bude, tam bude riešenia na všetko.Akúkoľvek otázku, stačí pamätať na conatct nás.

Ďakujem moc!!

Názov produktu: Rhysong Roztomilý Nechtov Prstene Pre Ženy Móda Dospievajúce Dievčatá z Nehrdzavejúcej Ocele ukazovák Šperky Zirkón Krúžok Zlaté Šperky Č Fade

Materiál Vysokej kvality, ochrany Životného prostredia 316L Titanuim

Veľkosti 2mm šírka, hrúbka 1.7 mm

Váha 1,5 g

Aké platobné metódy zahŕňajú?

Cridit karta(Visa/Master/Maestro/Amex/JCB/Diners Club/Discover/MIR/Hiper/ELO/TROY/ Carte Modrá)QIWI , WebMoney, Yandex.Peniaze, SMS(MTC/ MegaFon/ vzdušná čiara/ TELE2), Ebanx(TEF/Boleto),PPRO(Ideálne/ Giropay/ PayU/ Przelewy24/ Sofort Bankovníctvo/ Bancontact), PayPal, Western Union,ect.

Keď je položka bude odoslaný von a ako dlho budem ju dostane?

Zvyčajne sme loď položka von do 48 hodín po celej platby vymazané okrem víkend v normálnom stave. (Správne príjemca informácie a adresu),

Väčšina balíky trvať 20 až 40 dní, a náš tovar podporu globálneho predaja.Rôzne krajiny a regióny trvať rôznu dobu.Tak prepáč, že nemôžeme povedať presný čas doručenia.Ak pozemok nie dorazili do zasľúbenej čas, sme vám vrátime v plnej výške.

Je tam nejaký sledovanie informácie?

Objednávky $ 5 alebo menej neposkytuje logistika informácie o sledovaní vo vašej krajine.

Objednávka viac ako $ 5 bude odoslaná doporučenou zásielku logistiky.Môžete skontrolovať na to, aby detail, alebo nás kontaktujte.Odpovieme vám do 12 hodín .

Čo mám robiť, ak som nedostal môj položka ale ochrane čas uteká?

Najprv nás kontaktujte a my vám pomôcť ho rozšíriť, takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.Zároveň budeme sledovať to pre vás.

Podporujete veľkoobchod, alebo drop shipping?Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.Vrátenie a záruka

V prípade, že dostanete výrobok je nájsť poškodené alebo iné problémy, kontaktujte nás, prosím, do 3 dní odo dňa doručenia tovaru, a poskytuje jasné fotografie (o balenie, sledovacie číslo, prepravy a príjemcu informácie ,výrobku) , je to lepšie pre nás riešiť problém efektívne.

O Spätnú Väzbu

Ak ste spokojní s našimi tovaru, láskavo trvať niekoľko minút opustiť pozitívnu spätnú väzbu s plnou hviezd pre nás.Ďakujeme!

Ak si našiel akékoľvek otázky, alebo nie ste spokojný, dajte nám prosím vedieť pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, budeme sa snažiť vyriešiť problém.

Všetkých pracovníkov Rhysong Šperky prajeme vám šťastný nakupovanie!!!!

Štítky: teen wolf stiles krúžok, Módne Šperky Krúžok, žaba prsteň strieborný, šperky nechtov krúžok, teen wolf krúžok telefón, Mlyn Nastaviť, laser náhrdelník, klinec prsteň strieborný, teen wolf ozdoby, narodenia krúžok.

Nastavenie Typu Napätie Nastavenie
veľkoobchod, Drop Nakupovanie áno, pls kontaktujte nás
Ženy Krúžky Ženy z nehrdzavejúcej ocele krúžky
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Číslo Modelu JZ38
Jemné alebo Módne Móda
Materiál Kov
Krúžky pre Dievčatá Krúžky pre dospievajúce dievčatá
Príležitosti Strana
Prstene Pre Ženy Prstene pre ženy šperky
Štýl Klasické
Dobrý á Hrubé pokovovanie 18k zlata
Položka Druh Krúžky
Farba Zlato
Kovy Typ z nehrdzavejúcej ocele
Tvar\vzor nepravidelné
Funkcia Č fade, žiadne alergie krúžky
Pohlavie Unisex
Krúžky Typ Koktail Krúžok
Pôvod CN(Pôvodu)
Povrch Šírka 2 mm
Názov Značky RHYSONG ŠPERKY

Napíšte svoju recenziu!

RHYSONG Námestie Roztomilý Nechtov Prstene Pre Ženy Móda Dospievajúce Dievčatá z Nehrdzavejúcej Ocele ukazovák Zlaté Šperky, Zirkón Krúžok Č Fade

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty