2020Christmas Plátené Tašky Drawstrings Vrecoviny Candy Tašky S Rodinou Siedmich Skladovanie Darčekové Tašky Na Party Dekorácie Dodávky

Novinka

€0.99

Popis:

Materiál:Ľan

Veľkosť:14 x 10 cm

Farba:Ako na obrázku zobraziť

Množstvo:1 x skladovanie taška

Funkcie:

1. Veľkosť Vianočného bielizeň taška je 4 x 6 palcov (10x14 cm) a môže obsahovať drobné predmety.

2. Vianočné cukrovinky taška je vyrobená z ekologicky šetrné prírodné ľanové plátno, ktoré je odolné a môžu byť znovu použité mnohokrát.

3. Každá taška je vybavená šnúrkou, ktoré môžete urobiť vrecoviny taška jednoduchšie opraviť, aby nedošlo k strate položky.Rôzne vzory môže splniť vaše potreby.

4. Vianočné vrecoviny tašky sú veľmi vhodné pre cukríky, strana dary alebo malé darčeky, a tiež veľmi vhodný pre svadbami, sprchy, recepcie a iné slávnostné príležitosti.Perfektný darček taška na Vianoce a sviatky.

5. Tento bielizeň taška pre rodinu sedem sebe spája prvky masky, dezinfekčné prostriedky na ruky a toaletný papier, aby Vianočnú atmosféru v roku 2020 jedinečné.

Package zahrnuté:

1 x skladovanie taška

Poznámka:

Veľkosť ručné meranie môže mať nejaké chyby, to je v rozmedzí ±1 cm, skutočná veľkosť sa vzťahujú na samotný objekt.

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a podmienok snímania, farba obrazu sa môže líšiť od skutočného produktu.Nájdete konkrétny produkt.

Štítky: p40pro huawei prípade, vonkajší človek parkas, ifel 50 telefón prípade, rohože gp6 honda fit, kovové prst vec, macbook kondenzátory, led reflektor h7 b, iphone vojny thrones, modul qi apple 6s.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

2020Christmas Plátené Tašky Drawstrings Vrecoviny Candy Tašky S Rodinou Siedmich Skladovanie Darčekové Tašky Na Party Dekorácie Dodávky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty