Namáčaním Prášok Nastavenie Nechtov Holografické Lesk Dip Prášok Nechty, Sada Na Manikúru, Gélové Nechty 10g Chrome Pigment Prášok

Novinka

€1.33

Holografické jemný Prach Ponárania Prášok bez Lampy Vyliečiť 10g Prirodzený Suché Nail Art, Ozdoby na Nechty, Glitter

Špecifikácia: Kapacita: 10 g Obsah balenia: 1 PCSx 10g Ponárania Prášok Funkcie: 1. Na Máčanie Prášok je ľahké urobiť s francúzskom a gradient účinok. 2. Výhody sú jednoduché a rýchle uplatňujú, odolnejšie ako lak na nechty. 3.Možno použiť na prírodné nechty a nepravdivé nechty. 4.Fantastický prírodný vzhľad pre vaše nechty. 5.Ideálny pre domáce použitie alebo profesionálne použitie.Ako používať : 1.Naneste tenkú vrstvu Dip Základňu. 2.Dip tip celého klinec do misky,štetec prebytočný prášok. 3.Uplatňovať dip aktivátor,čakať na suchý vzduch. 4.Použite kefu reštaurátorskej na čistenie aktivátor štetcom. 5.Aplikovať vrchný náter,čakať na suchý vzduch. 6.Dokončiť.

Všetky farby farba, graf majú zásob,ak chcete, aby ostatné farby, ktoré nie sú v tomto odkaz,prosím, zvoľte si farbu, zaplatiť a nechať farba číslo sa vám páči.

Štítky: Klinec Prášok, chrome na nechty, púder, lesk mix, tieň, chrome nechtov, lesk na nechty, sada, klinec pigment, klinec prášok nastavenie, Sequin, sequin nastaviť.

Číslo Modelu DW6541
Funkcia 1 Namáčaním Prášok Na Nechty
Lode Z Čína
NET WT 10g
Materiál Lesk
Výhodou Ľahko ovládateľná
Farba Červená,čierna,biela...
Položka Druh Na Nechty, Glitter
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia 2 Ľahko ovládateľná
Názov Značky MOONBIFFY
Skladom Všetky farby
Certifikát SGS,MSDS
Množstvo 1pcs dip prášok

Napíšte svoju recenziu!

Namáčaním Prášok Nastavenie Nechtov Holografické Lesk Dip Prášok Nechty, Sada Na Manikúru, Gélové Nechty 10g Chrome Pigment Prášok

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty