KKmoon Zásuvky Tester GFCI Zásuvky Tester 90-250V Zásuvky Tester Automatický Elektrický Obvod Polarita Napätie Tester Istič Vyhľadávanie

Novinka

€9.57

Rozšírené KKmoon Zásuvky Tester vám môže pomôcť zistiť dome, kabeláž a pripojenie polarita zásuvky, to môže tiež použiť na testovanie úniku zakopnutia.To je profesionálny zásuvky tester, ktorý rýchlo zistiť, či je zásuvka je drôt spojenie je správne, alebo nie.S RCD/GFCI test funkcie, to je viac, praktické a bezpečné.

Funkcie:

PRENOSNÉ ELEKTRICKÉ ZÁSUVKY TESTER --- Rozšírené zásuvky tester pre rýchlo zistiť, či je zásuvka je drôt spojenie je správne, alebo nie.Kompaktná veľkosť, nízka hmotnosť a pohodlná na použitie.S napätím podsvietenia LCD displej pre testovanie napätia.

PLUG & PLAY --- Navrhnutý s RCD/GFCI Test Tlačidlo, Kliknite na tlačidlo, ak chcete vedieť, pracovný stav úniku protector.Ideálny pre ochranu vášho zabezpečenia proti riziku úrazu elektrickým prúdom.

SVETLÉ LED DISPLEJ --- Svetlo vzory sú dobre označené na zadnej strane prístroja samotného.Červená LED indikátory môžu byť ľahké až jasne, aj v silnom slnečnom byť tiež použitý v tme, aby ste si to rýchlo.

6 LED SVETLO VZORY --- S 6 ľahko čitateľné ukazovatele naznačujú stav zásuvky, ľahko rozhodca: Správne, Otvorený priestor, Otvorený, Neutrálne, Živé/Neutrálne Zadnej strane, Live/Zem Zadnej strane, Live/Zem Zadnej strane, Chýba Zemi.

ŠIROKÉ UPLATNENIE - Široko používaný pre elektrické údržby testovanie, office zásuvky testovanie, rozširujúce skupiny zásuviek, testovanie a nástenné zásuvky testovanie v škole, laboratórne, továrne a iné sociálnej oblasti.Domov zlepšovanie prijatia a bezpečnostnej kontroly,ušetrí vám veľa času v testovaní problémy so zásuvkami.

Špecifikácia:

Názov Značky: KKmoon

Farba: Čierna

Model: HT107B(USA)/HT107D(EÚ)/HT107E(UK) (Voliteľné)

Materiál: ABS Spomaľovač Horenia

Prevádzkové Napätie: 90~250V/45~65Hz

Fáza Napätie: 90~250V/45~65Hz

Únik Napätie: 0~99V/45~65Hz

Presnosť: ± (2.0%+2)

RCD Test: >30mA (EU/UK Zástrčky)

RCD Pracovné Napätie: 220V±20V

GFCI Test: >5mA (US Konektor)

GFCI Pracovné Napätie: 110V±20V

Pracovné Prostredie: 0℃ ~ 40℃, 20% ~75%RH

Skladovacie Prostredie: -10℃ ~ 50℃, 20% ~80%RH

Položka Veľkosť: 68 * 65 * 60 mm / 2.7 * 2.6 * 2.4 v

Položka Hmotnosť: 74 g/2.6 oz

Balenie Zoznam:

1 * Elektrické Zásuvky Tester

Štítky: text hodinky, pätica tester, polar tester, gfci plug, gfci zásuvky, kkmoon wifi, obvod vyhľadávanie, zásuvky zásuvky digitálny tester, ic zásuvky test, fotoaparát kkmoon.

Je To Inteligentné Zariadenie No
Názov Značky KKMOON
Číslo Modelu pätica tester
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

KKmoon Zásuvky Tester GFCI Zásuvky Tester 90-250V Zásuvky Tester Automatický Elektrický Obvod Polarita Napätie Tester Istič Vyhľadávanie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty