500pcs 6.4 ml Prázdne Lesk na Pery Trubice s Bielu Čiapku Valec Naplniteľné Lesk na Pery Rúry Rúž Vane lesk na pery Balenie Fľaša

Novinka

€419.85

500pcs 6ml Prázdne Lesk na Pery Trubice s Bielu Čiapku Valec Naplniteľné Lesk na Pery Rúry Rúž Vane lesk na pery Balenie Fľaša Doprava Zadarmo

Názov položky: lesk na pery trubice

Farba: Ako zobraziť

Materiál: Plast

Kapacita: 6.4 ml

Veľkosť: 19.6*90.2 mm

Spätná Väzba & Služby:

Naše bonnieway cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Zákazníckych Služieb, a náš služby zákazníkom špecialisti sú vždy stál na riešenie akéhokoľvek vášho problému.Ak máte akékoľvek otázky o prepravnej čas a chybné kvality a položky č prijaté, prosím kontaktujte nás, môžeme dať, spokojný odpoveď & rozlíšenie.Vysoko oceňujeme váš 5-HVIEZDIČKOVÝ POZITÍVNU spätnú väzbu a prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc.

Sme sľubuje, že sa poskytovať čo najlepšie služby pre našich cenné zákazníkov.Ponúkame na predaj kvalitné výrobky s najlepšou cenou a nadštandardné služby.Všetky otázky budú zodpovedané do 24 hodín ( okrem soboty a nedele a sviatky ).Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.

Platby:

Pred nákupom sa uistite, dodaciu adresu je správne.Alebo nie,prosím opravte to pred platby.

Prosím, zanechajte poznámka v platobných poznámka: pri spôsobe platby, ak máte nejaké špeciálne požiadavky (farby/veľkosti).

Telefónne číslo je odporúčané pre presnejšie dodanie.

Poštovné A Odovzdanie Termín:

Máme loď po celom SVETE VZDUCHU.

Tovar bude odoslaný v rámci 1-3 pracovný deň po zaplatení ukončené prijaté.

Položky sú dodávané prostredníctvom DHL/Fedex/TNT/UPS ( pošleme na váš balíček zadarmo sledovacie číslo ), väčšine krajín sú obvykle dosiahne v priebehu 3 až 8 pracovných dní.

Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 23 pracovných dní.Ak sa nemôžete dostať to, po 23 pracovných dní.Prosím, kontaktujte nás pre rozlíšenie.

Prepravné môže byť ovplyvnené sviatky, udalosti a ďalšie nejasnosti.Mohli by sme nemali záruku, čas príchodu.

Prosím poznamenať, že ak sa vaša dodacia adresa je vzdialené dodatočné poplatky za služby môžu byť generované.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Štítky: prázdne rúž trubice, lesk na pery trubice, dieťa vaňou, 3d pery bacuľatejšie, lesk na pery so zrkadlom, 8ml lesk na pery trubice, pigement lesk, Prázdne Lesk Na Pery Trubice, 10 ml lesk na pery trubice, prázdne liq lesk trubice.

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu L56093

Napíšte svoju recenziu!

500pcs 6.4 ml Prázdne Lesk na Pery Trubice s Bielu Čiapku Valec Naplniteľné Lesk na Pery Rúry Rúž Vane lesk na pery Balenie Fľaša

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty