Ouhaobin Flip Stojan, puzdro pre Samsung Galaxy Telefón Prípade Kryt Pre Samsung Galaxy Note10 plus 6.8 palcový Inteligentný Zrkadla

Novinka

€2.21

Pre Samsung Galaxy Note10 plus 6.8 palcový Inteligentný Zrkadla Kože Flip Stojan, puzdro

Smart View

Jednoducho prezerať upozornenia a času prostredníctvom obrazovky bez otvoru na prednej strane.

Niekedy stalo, že srdcom v ústach, keď klesá váš telefón?No strach, nič viac!Naše Samsung Prípad je plne takže z kvapky budú absorbované veci, v ktorej budú ukladať vaše predchádzajúce Samsung pred poškodením.

Najvyššia Kvalita Prémiový Dizajn

Vieme, že váš android Telefón je drahé, takže sme uskutočnili náš čas pri navrhovaní a výrobe tomto prípade dbajte na to vyhovuje normám, ktoré očakávate!Rafinované a hladké hrany zladené s Vysoko Kvalitné Materiály umožňujú veľmi kvalitné puzdro pre váš mobil.

Extrémne Reagovať /Ochr. Tlačidiel

Aj Tlačidlá, ktoré sú chránené na tento prípad, ktorý ukazuje, sme neprehliadli akýkoľvek detail!Pomocou Tlačidiel Hlasitosti sa vzťahuje vysoko citlivý materiál, čo znamená, že sú chránené na všetky časy a napriek tomu sú stále rovnako prístupné vždy!Jednoduchá bude vysoká odpoveď od tlačidlá.

Bezdrôtové Nabíjanie Kompatibilného

Nikto nechce, aby ich prípade vypnutia, keď potrebuje nabiť.A teraz už nemusíte buď!Jednoducho slot Samsung s prípadom, na, na Bezdrôtovú Nabíjačku a sledujte, ako vaše Samsung poplatok bez námahy pri maximálnej rýchlosti.Vysoký Stupeň Materiál nebude prerušiť nabíjanie signál, takže si môžete zabezpečiť maximálnu rýchlosť pri nabíjaní.

Ľahký Prístup

Viac ťažkostí z toho, aby váš prípad, vypnite len na počúvanie hudby alebo nabíjanie stále znova!Špeciálne Cut out umožňujú prístup na všetky porty.

Jednoduché Uchytenie

Tomto prípade trvá doslova menej než 10 sekúnd, ktoré chcete nainštalovať, a je jednoducho klip na vec vyžadujúce žiadne technické zručnosti alebo skúsenosti.Tento prípad je tiež ľahko odstrániť, keď je to potrebné a nebude váš telefón v procese.

Obsah Balenia:

1X telefón puzdro Pre Samsung Note10 plus 6.8 palec

Štítky: smart mirror flip prípade s8, nova3i zrkadlo flip case, mi5 zrkadlo flip case, luxusné zrkadlo inteligentný flip prípade pocophone, huawei zrkadlo flip case, luxusné zrkadlo flip prípadoch, lg k5 zrkadlo flip case, poznámka: verzia smart flip case, zobraziť okno smart mirror flip prípade huawei, essien luxusné smart view flip case.

položka 6 mobilný telefón shell
položka 8 Extrémne Reagovať
Druh Flip Case
Kompatibilný Model Samsung Galaxy Note10
položka 5 Kryt Telefónu
Dizajn Obyčajný
Názov Značky Ouhaobin
položka 7 Najvyššia Kvalita Prémiový Dizajn
Položka 3 6.8 palcový Inteligentný Zrkadla
Položka 2 Pre Samsung Galaxy Note10 Plus
Kompatibilné Značky Samsung
Položka 1 TPU Flip Stojan Prípade
položka 4 Telefón Prípade
Funkcia Anti-knock

Napíšte svoju recenziu!

Ouhaobin Flip Stojan, puzdro pre Samsung Galaxy Telefón Prípade Kryt Pre Samsung Galaxy Note10 plus 6.8 palcový Inteligentný Zrkadla

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty