Mini Prenosné Žmolky Odstraňovač Fuzz Textílie Holiaci Strojček Pre Vlnené Svetre Kabát Oblečenie Úlety Textílie Holiaci Strojček Štetec Kožušiny Odstraňovač

Novinka

€2.83

Typ: Žmolky Odstraňovač

Materiál: Drevo, Kov

Farba: Ako je znázornené

Množstvo: 1 ks

Veľkosť:

Malé:12*17*3 cm

Veľké:17.5*13.5*3 cm

Balenie Zoznam: 1 * Prenosné Žmolky Odstraňovač

1.Prírodné a Trvanlivý materiál

Tento žmolky odstránenie špirála je vyrobený z prírodného dreva a premium kovový kotúč, ktorý je ekologický, odolný a dostatočne ostré na použitie.

2.Vynikajúce spracovanie

Povrch tohto žmolky remover bol vyhladený a okraj bol zaokrúhlené pre väčšinu pohodlie.Na plaint je tiež prijala pridať odolné lesklý povrch.

3.Praktické a efektívne

Tento žmolky remover možné ľahko odstrániť fuzz a guľky, ktoré vyplývajú z vlny materiál odreniny alebo nosenie.

4.Jednoduché použitie

Môžete česať, kedykoľvek môžete nájsť prášky, guľky alebo fuzz na vaše oblečenie.Je to veľmi jednoduché použitie ako česať vlasy, kefa jemne na obaľovanie oblasti v jednom smere, aby vaša vlna oblečenie vyzerať ako nové na.

5.Kompaktný a ľahký

Drevený hrebeň je kompaktný a ľahký, ktoré uľahčujú uskladnenie alebo perfektné pre nosenie s vami.

6.Široký aplikácie

Tento žmolky odstraňovač môžu byť použité pre vlnený sveter, sveter kabát, tkaniny, odevy, Cashmere oblečenie atď.Môžete ho používať doma, alebo priniesť to pre cestovanie, služobná cesta a pod.

Veľkoobchodníci a maloobchodníci sú vítané.

Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo voľný spôsob dopravy, ktoré trvá len krátky čas, aby sa dospelo.

Ak ste predajca a chcem, aby vaše vlastné podnikanie, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím akékoľvek informácie o nás, ak by ste chceli.

Čo mám robiť, ak som nedostal svoj položky?

Kontaktujte nás prosím najprv budeme sledovať vaše položky.Ak pozemok bol stratený, pretože z nejakého dôvodu, budeme myslieť viac na vrátenie peňazí alebo odoslať ju pre vás.Sme čestní predávajúci, takže sa nemusíte obávať.

Ak výrobky, ktoré majú problémy, ako na to?

Prosím, kontaktujte nás v čase, budeme to riešiť.Nenechávajte žiadne zlé preskúmanie po prvé, že nemôže vyriešiť akýkoľvek problém.

Štítky: nepúšťa vlákna, handričkou holiaci strojček, anti nepúšťa vlákna, nepúšťa vlákna remov, úlety odstrániť, kryt sveter, tv deka, obrie sveter, deka hoodi, deka šaty.

Použitie Deky
Výroba Dedusting Valček
Štýl manuál
Číslo Modelu JJ194797
Materiál ABS

Napíšte svoju recenziu!

Mini Prenosné Žmolky Odstraňovač Fuzz Textílie Holiaci Strojček Pre Vlnené Svetre Kabát Oblečenie Úlety Textílie Holiaci Strojček Štetec Kožušiny Odstraňovač

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty