Koňak Krištáľový Luster Lampa Sklo Zbraní Luster Pendelleuchte Cristal Lusters Crystal Osvetlenie Pre Domova MD3148

Novinka

€226.35

1. Dovozné clá, dane a iné colné odbavenie poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady.Tieto sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojho vlastný office zistiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred nákupom. 2. Sme rozhodne spôsob dopravy pre všetkých ZADARMO DOPRAVA objednávky.Ak potrebujete určitý spôsob dopravy, Prosím nechajte nám správu pri zadávaní objednávky. 3. MEEROSEE je priamo výrobcu, by sme mohli robiť nielen bežné svetlá ukázal, že na webovej stránke, ale tiež prispôsobiť osvetlenie podľa vašich špeciálnych požiadaviek.Vitajte, kontaktujte nás.

Koňak Krištáľový Luster Lampa Sklo Zbraní Luster Pendelleuchte Cristal Lusters Crystal Osvetlenie Pre Domova MD3148

Kategória: Lustre Štýl: Crystal, Luxusné Prívesok Značky: Meerosee Model Č.: MD3148 Materiál:K9 Kryštál, Sklo, Kov, Veľkosť: D610 H600mm L6 Veľkosť: D800 H600mm L8 Veľkosť: D800 H730mm L15 Veľkosť: D1000 H780mm L18 Chain length: 400mm (15.5 palce) Žiarovky: žiarovka Žiarovka Pätica: E14 pre 220V/ E12 na 110V Počet Svetiel: 6/8/15/18PCS pre možnosť Žiarovka Zahrnuté, alebo Nie: Žiarovky Nie sú zahrnuté Vhodné Napätie: 110V-240V Farba: Koňak Typ Inštalácie: Prívesok Základné Montáž je potrebné.Návod na použitie je súčasťou balenia.Záruka:2 roky Ak potrebujete LED žiarovky, pls kontaktujte nás.

******************************* D1000 H780mm L18 *** ********* ********************

**********************************D80 0 H73 0 mm L15 ******************************************

*********************************D80 0 H65 0 mm L8 ********************************************

**************************************D61 0 H60 0 mm L6 ****************************************

Meerosee osvetlenie je profesionálny výrobca sa špecializuje na Výskum, Vývoj, dizajn, výroba a predaj Vnútorné Osvetlenie.

1. Kvalita výrobkov je zaručená.Sme priamy factory, zo surovín obstarávania, hardvér príslušenstvo spracovanie svetla, montáž, testovanie, všetky tieto výrobu postup je pod našou kontrolou úplne.

2. Služba je zaručená.Máme vlastnú továreň, pri nákupe tovaru z nás, bez ohľadu na to, škody spôsobené počas prepravy alebo inštaláciou otázky, naše po-predaj, zákaznícky servis a strojárska technológia by reagovať na váš problém, na prvý raz, aby vám pomohol vyriešiť nejaký problém úplne.

3.Vysoká Kvalita A Competitve Cenu.Sme priamy factory, tak tam je žiadne náklady sprostredkovateľa alebo tretej osoby, cena je len náklady na výrobu a zisk výrobcu.

4. Meerosee je zapísaná v mnohých krajinách, ako sú Čína, USA, Kanada, Japonsko a väčšina Európskych krajín.Naša značka je chránený podľa miestnych zákonov.

5. Našim cieľom je dodávať nákladovo efektívnych produktov a uistite sa, že budete mať príjemný zážitok z nakupovania tu.

1. Sme závislí na našich www.agc.sk povesť a spokojnosť zákazníka uspieť.Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité.

2. Ak máte radi naše položky, pls minútu, aby sa nám dať 5 hviezd spätnú väzbu .Vaše konanie je najväčšia moc, aby sa nám lepšie.Budeme robiť rovnaké pre vás.

3. Ak nie ste spokojní tu, pls kontaktujte nás a získajte riešenie, než sa rozhodnete opustiť neutrálne alebo negatívne spätné väzby, pls, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém pre vás, ďakujeme.

1. Prax: Odbornú továreň s 10-ročnou vnútorné osvetlenie vývozu skúsenosti.

2. 3-ročná záruka na všetky série výrobkov.

3. 100% dokonalú tesnosť (Bez náhrady za všetky zlomené časti)

4. Najlepšia kvalita, Konkurenčné ceny s rýchle dodanie

5. 24-hodinová odozva : Všetky správu alebo e-mail budú odpovedali do 24 hodín.

6. Kvalifikovaní & svedomití pracovníci s viac ako 8-ročné skúsenosti.

7. CE & Rosh pre všetky naše produkty aplikované na všeobecné Európe macket, UL pre špeciálne osvetlenie príslušenstvo aplikované do USA .Ak budete potrebovať údaje z osvedčenia, pls kontaktujte zákaznícky servis.

1. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez www.agc.sk je tretia strana, bezpečný spôsob platby ESCROW.

2. Platba sa očakáva, že do 3 dní od nákupu.

1. Luster rám je zabalené vo vnútri špeciálne navrhnuté polystyrénu box, crystal prívesky sú zabalené vo vnútri samostatne s hrúbkou pearl vlny na ich ochranu.Byť na bezpečnej strane, naše lampy a svietidlá bude zabalený, s príslušenstvom, primerané náhradných dielov, základné montáž je potrebná, ak máte nejaké otázky o montáž, pls kontaktujte zákaznícky servis tak.

Štítky: sklo chandalier, koňak krištáľový luster, koňak moderný luster, koňak luster biela, spálňa lesk, korálky koňak luster, led moderný lesk, sklo lesk, crystal kov chandalier, starožitný sklo chandalier.

Veľkosť D610 H600mm, D800 H600mm, D800 H730mm,D1000 H780mm
Napätie 110-240V
Popis Crystal Prívesok Svetlo Sviečky lesk
Prepnúť Typ Gombík prepínač
Je Žiarovky Zahrnuté No
Farba koňak
Materiál K9 Kryštál, Sklo, Kov
Názov Produktu Krištáľový Luster Svetlo
Certifikácia CCC
Zdroj Napájania AC
Lampholder E14 na 220V alebo E12 na 110V
Typ Inštalácie Semiflush Mount
Záruka 3 rokov
Názov Značky MEELIGHTING
Základný Typ E14
Je Stmievateľné No
Odtieň Smer Dole
Odtieň Typ Shadeless
Zdroj Svetla Žiarovky
Materiál Telesa Sklo
Funkcie Klasické
Položka Druh Lustre
Štýl Európska
Povrch žehlička
Vhodné pre Obývacia Izba, Jedáleň, Spálňa, Reštaurácia
Číslo Modelu MD3148

Napíšte svoju recenziu!

Koňak Krištáľový Luster Lampa Sklo Zbraní Luster Pendelleuchte Cristal Lusters Crystal Osvetlenie Pre Domova MD3148

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty