Cartoon Strečové Poťahy Gauč Kryt Pre Obývacia Izba protišmykový Výkres Elastické Gauči Kryt Gauč Uterák 1/2/3/4 Sedadla

Novinka

€15.93

veľkosť

Pohovka, dĺžka 90-140 cm vybrať 90-140 cm jedného Sedacia súprava dĺžka 145-185 cm choose145-185 cm 2 miestna Pohovka, dĺžka 190-230 cm choose190-230 cm 3seater Gauč dĺžka 235-300 choose235-300 4seater

Detaily produktu:

Package Zahrnuté: 1pc gauč kryt Prosím zmerajte si gauč patrí opierky na ruky , potom si vyberte veľkosť.Ak nechcete opatrenia zahŕňajú podrúčky , pohovka kryt bude menšie ako pohovke .

Láskavo Pripomienka:

Láskavo Pripomienka: 1.Ručné meranie 1-4cm chyba je povolený 2.ak chceš inú veľkosť,prosím, kontaktujte nás 3.rýchla doprava, doprava zadarmo nie znamená nie je potrebné venovať zvýšenú Vlastné 4.rôzne krajiny veľkosť je iný ,skontrolujte prosím, či je pred zakúpením 5.vzhľadom na dlhé vzdialenosti prepravu problém ,produkt bude trochu kryt výrobku tak nie je plochý, ako obrázok,ale nemá vplyv na použitie 6.č maloobchodnom balení, ak chcete, aby sa predaj opäť, alebo ako Darček ,prosím, že o problém balenie 7.Keďže rozdiel medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky .Zaručujeme, že štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 8.ktorý z nich si nemôže vyberať farbu Tlačidlo, prosím, kontaktujte nás.

Metóda merania z pohovky kryt

Zmerať dĺžku medzi 2A a zvoliť správny kryt gauč

Ako nainštalovať:

Postup 1: Pozícia slipcover nad gauč s štítku na zadnej Kroky 2: Vytiahnuť tkaniny rovnomerne cez gauč a zatlačte biela huba valce inspaces medzi vankúše, tvarovanie krytu na gauč a vedenie tkaniny pevne Kroky 3: Tilt gauč hore a nájsť elastické väzby.Vytiahnite dopredu a späť väzby spolu pevne a kravatu.Vytiahnite strane väzby spolu a pevne Kroky 4: Dať gauč dole a pll kryt pevne, ťahanie akýkoľvek prebytok tkaniny, na zadnej strane Postup 5: Užite si novo coverd gauč!

Upozornenie:

Nepoužívajte bielidlá a opláchnite rovnaké/podobné farby Kvalita je prvá s najlepšie služby.

Láskavo Pripomienka:

1.Ručné meranie 1-4cm chyba je povolený 2.ak chceš inú veľkosť,prosím, kontaktujte nás 3.rýchla doprava, doprava zadarmo nie znamená nie je potrebné venovať zvýšenú Vlastné 4.rôzne krajiny veľkosť je iný ,skontrolujte prosím, či je pred zakúpením 5.vzhľadom na dlhé vzdialenosti prepravu problém ,produkt bude trochu kryt výrobku tak nie je plochý, ako obrázok,ale nemá vplyv na použitie 6.č maloobchodnom balení, ak chcete, aby sa predaj opäť, alebo ako Darček ,prosím, že o problém balenie 7.Keďže rozdiel medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky .Zaručujeme, že štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 8.ktorý z nich si nemôže vyberať farbu Tlačidlo, prosím, kontaktujte nás.

Štítky: elastické slipcover gauč, spáč gauč zahŕňa, salón gauč zahŕňa, sídlo sexy, podporuje gauč zahŕňa, záhrada loung, forcheer gauč, vlasy gauč zahŕňa, podržte gauč zahŕňa, čínsky vankúš.

Štýl Americký Štýl
Výroba Gauč Kryt
Vzor TLAČENÉ
Materiál 100% Polyester
Názov Značky Ning Lai
Vzor Typ Pevné

Napíšte svoju recenziu!

Cartoon Strečové Poťahy Gauč Kryt Pre Obývacia Izba protišmykový Výkres Elastické Gauči Kryt Gauč Uterák 1/2/3/4 Sedadla

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty