2 ks Rúra rukavice bez Prstov a Pot Držiteľov, žiaruvzdorné Varenie Rukavice Dlhé Nepremokavé BBQ Kuchyňa Rúra Palcové Prešívané na Varenie

Novinka

€1.10

Popis:

Rúra rukavice bez prstov a pot držiteľov súbor: rúra palcové 26x17cm/10.2x6.7inch a pot držiteľov 17.5 cm/6.9 palec.chráni vaše zápästie veľmi dobre.

Anti-scalding, anti-vysoká teplota.šetrné k životnému prostrediu, bezpečnosti a trvanlivé.Ľahko sa čistí a praktický háčik na zavesenie.

Žiaruvzdorné: Či už ste si panvici alebo hrnci z pece, alebo inklinovať k gril, môžete si byť istí, že vaše ruky a predlaktia bude dobre chránené.

Rúra rukavice bez prstov a pot držiteľ prísť s závesné lano dizajn, je ľahko skladovať, keď sa nepoužíva, aby vaša kuchyňa vyzerať viac čistejšie.

Multi-Účel: Varenie rukavice ideálne pre grilovanie, OPEKANIE, varenie, pečenie, pečený, mikrovlnná rúra, manipulácia, že horúci vňaťou atď.Tiež perfektné kuchyňa darček pre ženy, mužov, pekár, sporák.

Špecifikácia:

Veľkosť: Rúra rukavice bez Prstov: 26x17cm/10.2x6.7inch

Hrniec Majiteľ: 17.5 cm/6.9 palec

Balenie Obsahuje:

1 Kus Rúra Rukavice Bez Prstov

1 Kus Držiteľ Banku

Poznámka:

Farba sa môže mierne líšiť vzhľadom na kalibrácie farieb jednotlivých monitor.

Prosím, nechajte mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: kuchyňa potholder, mikrovlnná potholder, tepla držiteľ rukavice, rúra rukavice mi, držiteľ banku, veľká rúra rukavice, silikónové rúra žiaruvzdorné rukavice, rúra dlhé rukavice žiaruvzdorné, oceľový klip držiteľ, hrniec držiteľ nastaviť.

Materiál Bavlna
Názov Značky Kesoto
Pôvod CN(Pôvodu)
Dizajn Protišmykový
Štýl Iné
Použitie rúra

Napíšte svoju recenziu!

2 ks Rúra rukavice bez Prstov a Pot Držiteľov, žiaruvzdorné Varenie Rukavice Dlhé Nepremokavé BBQ Kuchyňa Rúra Palcové Prešívané na Varenie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty