4pcs Zimné Psa Teplé Topánky Snehu Kožušiny Topánky Nepremokavé 4Pcs/Set Psov Bavlna Non Slip Pre Golden Retriever Satsuma Pet Produkt

Novinka

€10.32

Funkcie:

1、Premium a Umývateľný: topánky sú vyrobené z vysoko kvalitnej tkaniny, oteruvzdorné, nečistotami-odolná, mäkká, a hands-umývateľný.

2、Reflexné a Bezpečné: Reflexný materiál a pracky popruhy poskytujú viditeľnosť a zaistenie bezpečnosti domáce zviera, na noc.

3、Mäkké a Priedušné: Pes topánky sú mäkké a priedušné, ktorá extra silné nekĺzavou podrážkou, poskytuje stabilitu a pomáha psov pohybovať na kamene a piesok.

4、Dokonale Fit: topánky môžu byť nosené retractably, a 2 nastaviteľné reflexné pracky popruhy zaručujú tesnosť.

5、Široký Aplikácie: Vhodné pre veľké, stredné a malé psy, chrániť psa nohy v daždivé dni, ideálna pre outdoor, kemping, atď.

Špecifikácie:

Názov: Pes Topánky

Materiál: elastický materiál + premium koža + gumy jediným + nylon reflexné pásy

Množstvo: 4

Veľkosť(cca):

2#: vnútorná šírka 4.0 cm/1.57 v

3#: vnútorná šírka 4,5 cm/1.77 v

4#: vnútorná šírka 5.0 cm/1.97 v

Balenie Zoznam:

Pes Čižmy * 1

Poznámka:

Veľkosť je vnútorná veľkosť boot, nie vonkajšie veľkosť a strednej veľkosti boot.Odporúča sa vybrať topánky s väčším rozmerom.

Štítky: polstrovanie zimné topánky, čau pes topánky, americký psov topánky, kabát kožušiny, koža, posteľ pre husky, pes topánky cachorro, psy topánky domáce zvieratá, kabát umelú kožušinu, pes zimné bundy, si topánky psov.

Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál elastický materiál + premium koža + gumy jediným + nylon
NÁZOV Pes Topánky
Súbor Typ No

Napíšte svoju recenziu!

4pcs Zimné Psa Teplé Topánky Snehu Kožušiny Topánky Nepremokavé 4Pcs/Set Psov Bavlna Non Slip Pre Golden Retriever Satsuma Pet Produkt

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty