Letdiffery Móda Mora-slúžka Morská víla Prívesok z Nehrdzavejúcej Ocele Zlatá Farba Duté Srdce Náhrdelník Pre Ženy Darček

Novinka

€1.27

Vlastnosti Produktu

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ

Štýl:Fahion/Šarm

Oblek pre: Denná/Party/Narodeniny/Cestovanie

Darček pre: Manželka/Huaband/Chlapec Priateľ/Priateľka/Sestra/Brat/Hry Priateľmi

Fotografie Výrobkov

Kupujúci Ukazuje

Balenie

Šperky Údržba

Technologický Proces Značky Príbeh Predávať na Rôznych Krajín, Prepravy a Dodávky

Máme loď všetkých balík do 48 hodín po platbe, ponúkame všetky druhy spôsob dopravy.ak chcete, spôsob dopravy, prosím, zaplatiť náklady na dopravu.Nižšie je odhadnúť rýchlosť doručenia pre váš odkaz.ďakujeme! * Pokiaľ je vaša objednávka náklady prekročiť USA $ 150, poskytneme vám zadarmo DHL, FedEx, alebo Aramex prepravné služby. (diaľkové ovládanie krajine žiadosť USA $ 200).

Poštovné Spôsobom Dodacia lehota Sledovanie Webových stránok DHL 3-7 pracovných dní

EMS 3-7 pracovných dní

Čína Príspevok Vzduchu 10 až 30 pracovných dní

Epacket 7 až 15 pracovných dní

Singapur Post Vzduchu 30-45 pracovných dní

Sunyou Ekonomické 45-60 pracovných dní

Dodanie rýchlosť iba orientačné, v niektorých prípadoch byť oneskorený o dovolenku, festivaly, zlé počasie, zvyky, atď.

Post Letecky do Južnej Ameriky, krajiny môže byť dlhšia ako 60 dní.Express zvyčajne majú colné daň otázky, v tom prípade, prosím, spolupracovať s colnými zaplatiť daň.Dropshipping Služby poskytujeme profesionálne dropshipping služby pre zákazníkov po celom svete.Vo všeobecnosti,nie je faktúry a značky informácie v balení.Značka balíka bude poskytnúť, ak sa na nás obrátite.Vrátenie a Vrátiť sa veľmi vám Ďakujem za výber LETDIFFERY, ponúkame 7 dní vrátiť služby: 1. Z nejakého dôvodu nie ste spokojní s nákupe, ihneď nás prosím kontaktujte.Akceptujeme výmeny do 7 dní od doručenia, nechajte výrobok v pôvodnom stave a vykonávať poštovné náklady seba, pošleme na vašu žiadosť po obdržaní vrátenej. 2. Ak sa zobrazí chybné výrobky, ihneď nás prosím kontaktujte na výmenu alebo opravu.Ak výmena nie je k dispozícii, potom úplné vrátenie bude vydané s pôvodnou spôsob platby. 3. Pre viac informácií, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis.Spätná väzba Vašu podporu a dôveru je najväčší význam pre nás: 1. Ak ste spokojní s našimi položky a služby, láskavo chvíľu opustiť pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd, radi vám urobiť to isté pre teba. 2. Neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby, budeme sa snažiť v našich silách, aby sme vám poskytli čo najlepšie služby. 3.Bude to oceniť, ak si môžete nechať pozitívnu spätnú väzbu s fotografiami, ktoré môžu pomôcť iným zákazníkom, aby sa voľby.Kontakt 1. Môžete sa obrátiť na nás zanechal správu na www.agc.sk, alebo pošlite nám e-mail. 2. Náš harmonogram prác: Spojené Štáty americké: PM 6:00 ~ AM 3:00 ruskej Federácie: AM 5:00 ~ PM: 2:00 veľká BRITÁNIA: SOM 2:00 ~ AM: 10:00 Nemecko / Francúzsko / Španielsko: SOM 2:00 ~ AM: 10:00 Brazília: PM 10:00 ~ AM 7:00 Austrália: AM 12:00 ~ PM 8:00 3. Sme odpoveď e-maily do 24 hodín v pracovný deň, do 36 hodín počas víkendov.

Štítky: cosplay, podväzkový pás, čierne slúžky, bell choker, kawaii, choker kawaii, neko bielizeň, slúžka oblečenie, black necklac, choker gotický.

Prívesok Veľkosť 25 mm*31mm
Náhrdelník Typ Náhrdelník S Príveskom
Reťazec Typu Odkaz Reťazca
Funkcia Móda
Podpora Drop Shipping
Položka Druh Náhrdelníky
Kompatibilita ŽIADNE
Číslo Modelu H-N486
Príležitosti Svadobné/Angažovanosť/Party/Denne
Podpora Veľkoobchod Väčšie Objednávka Viac Zľava
Štýl Trendy
Jemné alebo Módne Móda
Pôvod CN(Pôvodu)
Kovy Typ z nehrdzavejúcej ocele
Farba Zlato/Striebro
Názov Značky Letdiffery
Tvar\vzor Zviera
Pohlavie ŽENY
Materiál z nehrdzavejúcej ocele

Napíšte svoju recenziu!

Letdiffery Móda Mora-slúžka Morská víla Prívesok z Nehrdzavejúcej Ocele Zlatá Farba Duté Srdce Náhrdelník Pre Ženy Darček

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty